Skozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodilo

Splet je v teh dneh obkrožil video posnetek iz Kitajske, v katerem lahko vidimo arogantnega voznika.

Ta je vpričo komunalnega delavca smeti in robčke metal kar skozi okno avtomobila, nato pa kmalu dobil lekcijo, ki si jo bo zagotovo zapomnil za vse večne čase.

Prehlajeni arogantnež je robčke metal kar skozi okno svojega vozila, saj je videl, da je ob njem delavec, ki smeti čisti za njim. Ta je le opravljal svoje delo, celotno dogajanje pa so opazili tudi mimoidoči prebivalci.

Za enega izmed njih je početje voznika prečkalo vse meje dobrega okusa, zato je pristopil do delavca, mu iz rok vzel smetišnico, nato pa vozniku dal poučno lekcijo.

Ta je sodeč po njegovem odzivu znova hotel imeti zadnjo besedo, a mu je moški, ki je poskrbel za pravico, vse skupaj preprečil. Poglejte si, kakšno lekcijo je dobil arogantni voznik, ko je skozi okno avtomobila metal smeti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!