Skromna družina potrebuje pomoč: Izpoved otrok te bo ganila do solz!

Na omrežju Facebook je mnoge spletne uporabnike prizadela izpoved skromne družine, ki je med preteklimi poplavami skoraj izgubila dom.

Zdaj zanje zbirajo denarno pomoč, da bodo lahko prenovili svoj dom in mirno preživeli zimo. Čustvena izpoved otrok je mnoge Slovence ganila do solz.

"Prosim DELITE na vso moč!!! Pomagajmo skromni 6-članski družini, ki so jim poplave povsem uničile dom in sedaj trepetajo pred zimo," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Gregor Bezenšek ml. - SoulGreg Artist.

Brina, Arne, Iza in Taja živijo s staršema v bližini Nazarij v Zgornji Savinjski dolini in so sedaj ostali brez doma, saj je blatna voda povsem poplavila njihove bivalne prostore v stari hiški. Uničilo jim je vso pohištvo in vso opremo v kuhinji, spalnici, dnevni sobi, hodniku... Uničena so tla in stene, ostali so tudi brez toplotne črpalke in brez ogrevanja. Starša Iztok in Anja si želita svojim otrokom povrniti dom, ki je njihovo srce, vendar tega brez naše pomoči ne bosta zmogla, saj za to nimata sredstev.

"Zato vas vse iz srca prosim, da za družino Irmančnik po svojih močeh prispevate donacijo, da si bodo lahko obnovili dom," je ob ganljivem posnetku še zapisal Gregor Bezenšek ml.


Donacijo lahko nakažete na:

TRR SI56 0400 1004 6911 032 (Društvo Viljem Julijan)
Sklic: SI00 33023, namen: Donacija za družino Irmančnik - poplave 2023.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?