Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!

Slovenijo obkroža video posnetek, ki se mu tudi sami ne moremo dovolj nasmejati.

Goran je na spletu delil zabaven video posnetek, s katerim je mnoge nasmejal do solz, razlog pa tiči v njegovem odgovoru na vprašanje, kaj bi raje izbral v tem trenutku.

Za dozo smeha je te dni poskrbel Goran iz Slovenije, ko je na spletu objavil prav poseben video posnetek. V ozadju video posnetka je predvajal vprašanje, s svojim hitrim odgovorom pa bo brez dvoma nasmejal tudi tebe.

"Če bi imeli ta trenutek na voljo dve možni opciji, katero bi izbrali?" se je glasilo vprašanje, nato pa nadaljevalo z možnostjo A in B. Še preden je glas v ozadju predstavil oba odgovora, je Goran že vedel, kaj izbrati.

Prisluhnite video posnetku, ki bo brez dvoma za dobro voljo poskrbel tudi pri tebi. Delimo ga naprej med prijatelje - smeh je pol zdravja, v teh težkih trenutkih pa odličen način za premagovanje vsega slabega!

0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Ejga, tale pa se je hitro in pametno odločil...
2
Sonja Weiss
Pred 9 tedni
ojoj

Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!