Slovenca sta v Švici presenetila brat in oče: Njun obisk ga je ganil do solz!

Te dni je na omrežju Facebook pristal ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo presenečenje za Slovenca, ki z družino živi v Švici.

Tam sta ga z obiskom nepričakovano presenetila oče in brat, ganljivo doživetje pa si bo Andrej Česnik po svojih besedah zapomnil za vse večne čase.

"Ko ti je bilo rečeno, da greš na sestanek za otroka in potem te nepričakovano presenetita brat in tata... Brez besed," je ob video posnetku zapisal Andrej Česnik, ki je bil deležen čudovitega presenečenja.


Andrej Česnik, Facebook
Andrej z družino živi v mestu Bern v Švici, svoje domače pa zaradi oddaljenosti neizmerno pogreša. Brata ni videl že skoraj 10 mesecev, te dni pa sta ga z obiskom presenetila prav brat Tomaž in njun oče.

Primorcu je njegova partnerica dejala, da morata skupaj na sestanek za pol leta staro hčerkico, a temu v resnici ni bilo tako. Kmalu mu je priznala, da ga je pri tem malce povlekla za nos in začela snemati - Andrej je bil deležen obiska brata in očeta, njihovo vnovično snidenje po več mesecih pa bo zagotovo tudi vam polepšalo dan.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!