Slovenca zaigrala skladbo Franca Miheliča: Nastop, ki navdušuje splet!

Katja Kaučič je predvsem na spletu dobro poznana slovenska glasbenica, ki nas vedno znova navdušuje s številnimi nastopi.

Video posnetke največkrat objavi kar na Facebook omrežju, te dni pa je v družbi prijatelja zaigrala skladbo, pod katero se podpisuje Franc Mihelič.

Katja je že v najstniških letih prirejala samostojne koncerte, kasneje pa je bila tudi članica slovenskega ansambla Navihani muzikanti.

Te dni je na Facebook omrežju objavila še en čudovit nastop, pri katerem je na harmoniko v družbi prijatelja zaigrala skladbo "V mislih pri tebi", ki jo je Ansambel Franca Miheliča leta 2011 predstavil v albumu Kjer lastovke gnezdijo.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem je Katja Kaučič na harmoniko znova blestela. Bo s kratkim nastopom navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Sem kar navdušen, čeprav bi sam vkomponiral še bas kitaro. Franc Mihelič pa itak snuje odlične komade, kar je z nenavadno, a čudovito akordiko, dokazal tudi v tej pesmi.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!