Slovenca živita v plavajoči hiški: Notranjost doma te bo prevzela!

V priljubljeni slovenski oddaji Ambienti so te dni predstavili čudovito plavajočo hiško, ki je mnoge gledalce prevzela tako z zunanjostjo, kot tudi z notranjostjo.

Omenjena hiška se nahaja v Marini Portorož, kjer je zasidrana v obliki plovila. Kljub temu po morju ne pluje, temveč morsko gladino le izkorišča za nastanitev.

Plavajoča hiška Memory se nahaja na morju, nudi pa okoli 70 kvadratnih metrov površine. Lastnika Jure Plut in Marija Plut sta se za takšno počitniško hiško odločila, da si v prvi vrsti privoščita sprostitev in počitek.

Notranjost je čudovito zasnovana, prostori pa so zelo dobro izkoriščeni. Lastnika sta notranjost počitniške hišice sicer spremenila še po svojem okusu ter glede na svoje potrebe.

Poglejte si, kako simpatično izgleda plavajoča počitniška hišica, ki se nahaja ob slovenski obali. Bi živeli v takšnem prijetnem domu?

Vir: Ambienti TV
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!