Slovenci s petjem poskrbeli za smeh: Tako so se poslovili od mrtve miške!

Mali glodavci so za mnoge velika nadloga, zaradi striktnih pravil pa morajo v restavracijah in lokalih poskrbeti, da omenjenih živali tam ni.

V kolikor kakšna izmed mišk zatava v omenjene prostore, jo je potrebno ujeti.

Miško so ujeli tudi v enem izmed lokalov v Sloveniji, na kamero pa posneli zadnje slovo od mrtve miške. Dejan Drstvenšek je že pred leti na Facebook omrežju objavil video posnetek, ob katerem se je skupaj s prijatelji s kančkom humorja poslovil od miške.

Ob prizoru z ujeto miško so zapeli del pesmi "Kam odhajaš, drago dekle", ki jo v originalu izvaja Ansambel Akordi.

Video posnetek zadnjega slovesa od miške je na spletu prava senzacija, saj je do danes dosegel skoraj pol milijona ogledov. Poglejte si, kakšen poklon so fantje pripravili umrli miški!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Najboljša sta "paternostra", ki ga držita v rokah...
0
Brane Kacjan
Pred 1 mesecem
Poslovili so se od ubite miške, jih ne lovijo za v kletke, ampak z ubijanjem v mukah. Kaj če bi ta dva pevca stisnila velika, jeklena vzmet? Nekaj časa bi še hlipala za zrakom in končno drekeca spustila. Butlna se pogovarjata z besedilom iz pesmi z mrtvo miško. Še otroci se ne dokazujejo s takim dejanjem. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!