Slovenci s petjem poskrbeli za smeh: Tako so se poslovili od mrtve miške!

Mali glodavci so za mnoge velika nadloga, zaradi striktnih pravil pa morajo v restavracijah in lokalih poskrbeti, da omenjenih živali tam ni.

V kolikor kakšna izmed mišk zatava v omenjene prostore, jo je potrebno ujeti.

Miško so ujeli tudi v enem izmed lokalov v Sloveniji, na kamero pa posneli zadnje slovo od mrtve miške. Dejan Drstvenšek je že pred leti na Facebook omrežju objavil video posnetek, ob katerem se je skupaj s prijatelji s kančkom humorja poslovil od miške.

Ob prizoru z ujeto miško so zapeli del pesmi "Kam odhajaš, drago dekle", ki jo v originalu izvaja Ansambel Akordi.

Video posnetek zadnjega slovesa od miške je na spletu prava senzacija, saj je do danes dosegel skoraj pol milijona ogledov. Poglejte si, kakšen poklon so fantje pripravili umrli miški!

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Najboljša sta "paternostra", ki ga držita v rokah...
0
Brane Kacjan
Pred 2 tedni
Poslovili so se od ubite miške, jih ne lovijo za v kletke, ampak z ubijanjem v mukah. Kaj če bi ta dva pevca stisnila velika, jeklena vzmet? Nekaj časa bi še hlipala za zrakom in končno drekeca spustila. Butlna se pogovarjata z besedilom iz pesmi z mrtvo miško. Še otroci se ne dokazujejo s takim dejanjem. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!