Slovenci s petjem poskrbeli za smeh: Tako so se poslovili od mrtve miške!

Mali glodavci so za mnoge velika nadloga, zaradi striktnih pravil pa morajo v restavracijah in lokalih poskrbeti, da omenjenih živali tam ni.

V kolikor kakšna izmed mišk zatava v omenjene prostore, jo je potrebno ujeti.

Miško so ujeli tudi v enem izmed lokalov v Sloveniji, na kamero pa posneli zadnje slovo od mrtve miške. Dejan Drstvenšek je že pred leti na Facebook omrežju objavil video posnetek, ob katerem se je skupaj s prijatelji s kančkom humorja poslovil od miške.

Ob prizoru z ujeto miško so zapeli del pesmi "Kam odhajaš, drago dekle", ki jo v originalu izvaja Ansambel Akordi.

Video posnetek zadnjega slovesa od miške je na spletu prava senzacija, saj je do danes dosegel skoraj pol milijona ogledov. Poglejte si, kakšen poklon so fantje pripravili umrli miški!

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Najboljša sta "paternostra", ki ga držita v rokah...
0
Brane Kacjan
Pred 6 tedni
Poslovili so se od ubite miške, jih ne lovijo za v kletke, ampak z ubijanjem v mukah. Kaj če bi ta dva pevca stisnila velika, jeklena vzmet? Nekaj časa bi še hlipala za zrakom in končno drekeca spustila. Butlna se pogovarjata z besedilom iz pesmi z mrtvo miško. Še otroci se ne dokazujejo s takim dejanjem. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija