Slovenci s petjem poskrbeli za smeh: Tako so se poslovili od mrtve miške!

Mali glodavci so za mnoge velika nadloga, zaradi striktnih pravil pa morajo v restavracijah in lokalih poskrbeti, da omenjenih živali tam ni.

V kolikor kakšna izmed mišk zatava v omenjene prostore, jo je potrebno ujeti.

Miško so ujeli tudi v enem izmed lokalov v Sloveniji, na kamero pa posneli zadnje slovo od mrtve miške. Dejan Drstvenšek je že pred leti na Facebook omrežju objavil video posnetek, ob katerem se je skupaj s prijatelji s kančkom humorja poslovil od miške.

Ob prizoru z ujeto miško so zapeli del pesmi "Kam odhajaš, drago dekle", ki jo v originalu izvaja Ansambel Akordi.

Video posnetek zadnjega slovesa od miške je na spletu prava senzacija, saj je do danes dosegel skoraj pol milijona ogledov. Poglejte si, kakšen poklon so fantje pripravili umrli miški!

0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Najboljša sta "paternostra", ki ga držita v rokah...
0
Brane Kacjan
Pred 15 tedni
Poslovili so se od ubite miške, jih ne lovijo za v kletke, ampak z ubijanjem v mukah. Kaj če bi ta dva pevca stisnila velika, jeklena vzmet? Nekaj časa bi še hlipala za zrakom in končno drekeca spustila. Butlna se pogovarjata z besedilom iz pesmi z mrtvo miško. Še otroci se ne dokazujejo s takim dejanjem. :) KB
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!