Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit glasbeni nastop.

Maja Mirkac, Tajda Randl, Lidija Križnik in Bojan Pustinek so skupaj zapeli znano ljudsko pesem, z nastopom pa sodeč po odzivih navdušili mnoge na spletu.

Video posnetek, ki ga je citrarka Maja Mirkac objavila na svoji Facebook strani, je do danes zgolj na omenjenem omrežju dosegel več tisoč ogledov. Za pevski nastop med komentarji ne manjka pohval mnogih ljubiteljev slovenske glasbe.

Maja, Tajda, Lidija in Bojan so skupaj zapeli slovensko ljudsko pesem "Ena ptička priletela", ki jo poznamo tudi v izvedbi Ansambla Lojzeta Slaka.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu, pri katerem so ob zvoku citer slovenski glasbeniki zapeli ljudsko uspešnico "Ena ptička priletela". Bodo z video posnetkom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tole pa me je dobesedno sezulo. Prekrasno! Čisto nekaj drugega kot kaki Dejan Vunjak...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!