Slovenci zapeli uspešnico "Naj pada zdaj dež", ki so jo pele Foxy Teens

V preteklem delu oddaje V petek zvečer, skozi katero nas vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili znova priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje talente so pokazali tudi trije glasbeniki iz Slovenije - na istem odru so nastopili Ines Erbus, Nina Klinar in Rok Dolenc.

V petek zvečer so izvedli zimzeleno pesem "Naj pada zdaj dež", ki je na Slovenski popevki 1999 prejela nagrado občinstva za najboljšo skladbo v celoti. Balado so izvajale izredne Foxy Teens.

Pesem in podelitev nagrade imamo še vedno v spominu zaradi energične in simpatične Tanje Žagar. Odlična pevka Ines Erbus je nekdanja članice druge zasedbe Foxy Teens, ki je pesem "Naj pada zdaj dež" izvedla v družbi vrhunskega pianista Roka Dolenca in izredne saksofonistke Nine Klinar, ki je tudi članica Orkestra Slovenske vojske.

Priredbo za to izvedbo je ustvaril Rok Dolenc, čudovit glasbeni nastop pa je sodeč po odzivih navdušil številne spletne uporabnike. Boste ob nastopu uživali tudi vi?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!