Slovencu prijatelj speljal ženo: Danes na spletu objavlja posnetke kuhanja!

Mnoge ljubitelje kuharije je v zadnjih tednih navdušil Slovenec, ki se na spletu predstavlja z imenom Dans fotr kuha.

Na Youtube kanalu objavlja številne recepte s hudomušnimi imeni, ob pripravi hrane po savinjsko pa ne manjka niti humorja!

"Stran je namenjena predvsem moškim, sploh pa fotrom, še posebej ločenim, da jim z enostavnimi nasveti pomaga skuhat odlično kosilo. Hrana in humor, na voljo tudi v živo. Se boš smejal s polnih usteh, odlično za kake dekliščine, abrahame in podobne piz***..." je zapisano v opisu Facebook strani, ki jo vodi avtor video posnetkov.


Miha Robnik, Facebook
Video posnetke na spletu objavlja simpatični Miha Robnik, ki je oče dveh fantov, poklicno pa se ukvarja s spletnim marketingom.

Youtube kanal Dans fotr kuha je ustvaril šele pred tremi tedni, z mnogimi posnetki pa že obkrožil Slovenijo. Miha je obenem medijem zaupal, da mu je ženo štiri leta nazaj speljal prijatelj. Zdaj se je odločil za "sladko maščevanje" na spletu v obliki video posnetkov in precej provokativnih naslovov, z recepti pa cilja predvsem na ločene očete.Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati