Slovenec je snemal travnik: To je prizor, ki ga je posnel nedaleč od Ljubljane!

Te dni je mnoge Slovence navdušil prizor, ki ga je avtor posnel ob travniku nedaleč stran od Ljubljane.

V njem je moč videti skupino zbranih živali, ki so pred prihajajočo zimo pridno grizle travo in se pripravljale na paritev.

Aco Rebernik je okoli 30 kilometrov stran od Ljubljane na enem izmed travnikov opazil veliko skupino gamsov, celoten prizor pa je uspel posneti na kamero. Ob posnetku je zapisal, da je zdaj čas, ko se preoblačijo v "zimske gvante" in se pripravljajo na parjenje.

Avtor video posnetka je obenem izpostavil, da jih je bilo zelo lepo videti, a jih imajo na žalost tudi volkovi radi.

Poglejte si čudovit prizor, ki ga je v objektiv kamere posnel Aco Rebernik. Ste že kdaj naleteli na takšno skupino gamsov?
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Lepo, a problem je, da te živali vse bolj izgubljajo življenjski prostor.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!