Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!

Družbeno omrežje Facebook obkroža še en video posnetek iz Slovenije, pri katerem se je oglasil Elvis Mahnič, ki se zdravi po rakavem obolenju.

Ker bi bolan človek storil vse za svoje zdravje, je tudi Elvis izbral terapijo, ki pa je v naši državi z zakonom prepovedana, saj takšna smola vsebuje več kot 0,2% THC-ja.

"Dober dan, jaz sem v redu, kako ste vi? Moje zdravje napreduje, vsak dan boljše. Sem dobil še nekaj kil, krči se zmanjšujejo. Konec koncev, to je moje zdravilo," je v uvodu video posnetka povedal Elvis, nato pa pred kamero pokazal konopljino smolo.


Elvis Mahnič, Facebook
V video posnetku je obenem predvajal besede predsednika vlade Marjana Šarca, ki jih je izrekel dve leti nazaj.

"Jaz sem še vedno živ," je večkrat v video posnetku izpostavil Elvis, ki se zdravi s pomočjo konopljine smole. V enem izmed komentarjev ob video posnetku je avtor še izpostavil, da "po desetih letih njegove prakse z rakom lahko zatrdi, da se danes v Sloveniji zdravi ali pozdravi več Slovencev s smolo medicinske konoplje, kot s kemoterapijo."

"Mediji o temu molčijo in prav zato je represija države nad bolniki iz dneva v dan hujša - denar je sveta vladar," je svoj komentar zaključil Elvis. Obenem javnost naprošča, da ta posnetek prav vsi delimo - ker samo to bo doseglo svoj namen.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na nogeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaMotorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerPosnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?Paralizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiSMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihVIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"V šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Ladja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo