Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!

Družbeno omrežje Facebook obkroža še en video posnetek iz Slovenije, pri katerem se je oglasil Elvis Mahnič, ki se zdravi po rakavem obolenju.

Ker bi bolan človek storil vse za svoje zdravje, je tudi Elvis izbral terapijo, ki pa je v naši državi z zakonom prepovedana, saj takšna smola vsebuje več kot 0,2% THC-ja.

"Dober dan, jaz sem v redu, kako ste vi? Moje zdravje napreduje, vsak dan boljše. Sem dobil še nekaj kil, krči se zmanjšujejo. Konec koncev, to je moje zdravilo," je v uvodu video posnetka povedal Elvis, nato pa pred kamero pokazal konopljino smolo.


Elvis Mahnič, Facebook
V video posnetku je obenem predvajal besede predsednika vlade Marjana Šarca, ki jih je izrekel dve leti nazaj.

"Jaz sem še vedno živ," je večkrat v video posnetku izpostavil Elvis, ki se zdravi s pomočjo konopljine smole. V enem izmed komentarjev ob video posnetku je avtor še izpostavil, da "po desetih letih njegove prakse z rakom lahko zatrdi, da se danes v Sloveniji zdravi ali pozdravi več Slovencev s smolo medicinske konoplje, kot s kemoterapijo."

"Mediji o temu molčijo in prav zato je represija države nad bolniki iz dneva v dan hujša - denar je sveta vladar," je svoj komentar zaključil Elvis. Obenem javnost naprošča, da ta posnetek prav vsi delimo - ker samo to bo doseglo svoj namen.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!