Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!

Družbeno omrežje Facebook obkroža še en video posnetek iz Slovenije, pri katerem se je oglasil Elvis Mahnič, ki se zdravi po rakavem obolenju.

Ker bi bolan človek storil vse za svoje zdravje, je tudi Elvis izbral terapijo, ki pa je v naši državi z zakonom prepovedana, saj takšna smola vsebuje več kot 0,2% THC-ja.

"Dober dan, jaz sem v redu, kako ste vi? Moje zdravje napreduje, vsak dan boljše. Sem dobil še nekaj kil, krči se zmanjšujejo. Konec koncev, to je moje zdravilo," je v uvodu video posnetka povedal Elvis, nato pa pred kamero pokazal konopljino smolo.


Elvis Mahnič, Facebook
V video posnetku je obenem predvajal besede predsednika vlade Marjana Šarca, ki jih je izrekel dve leti nazaj.

"Jaz sem še vedno živ," je večkrat v video posnetku izpostavil Elvis, ki se zdravi s pomočjo konopljine smole. V enem izmed komentarjev ob video posnetku je avtor še izpostavil, da "po desetih letih njegove prakse z rakom lahko zatrdi, da se danes v Sloveniji zdravi ali pozdravi več Slovencev s smolo medicinske konoplje, kot s kemoterapijo."

"Mediji o temu molčijo in prav zato je represija države nad bolniki iz dneva v dan hujša - denar je sveta vladar," je svoj komentar zaključil Elvis. Obenem javnost naprošča, da ta posnetek prav vsi delimo - ker samo to bo doseglo svoj namen.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"Babica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilVIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Na postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni