Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!

Družbeno omrežje Facebook obkroža še en video posnetek iz Slovenije, pri katerem se je oglasil Elvis Mahnič, ki se zdravi po rakavem obolenju.

Ker bi bolan človek storil vse za svoje zdravje, je tudi Elvis izbral terapijo, ki pa je v naši državi z zakonom prepovedana, saj takšna smola vsebuje več kot 0,2% THC-ja.

"Dober dan, jaz sem v redu, kako ste vi? Moje zdravje napreduje, vsak dan boljše. Sem dobil še nekaj kil, krči se zmanjšujejo. Konec koncev, to je moje zdravilo," je v uvodu video posnetka povedal Elvis, nato pa pred kamero pokazal konopljino smolo.


Elvis Mahnič, Facebook
V video posnetku je obenem predvajal besede predsednika vlade Marjana Šarca, ki jih je izrekel dve leti nazaj.

"Jaz sem še vedno živ," je večkrat v video posnetku izpostavil Elvis, ki se zdravi s pomočjo konopljine smole. V enem izmed komentarjev ob video posnetku je avtor še izpostavil, da "po desetih letih njegove prakse z rakom lahko zatrdi, da se danes v Sloveniji zdravi ali pozdravi več Slovencev s smolo medicinske konoplje, kot s kemoterapijo."

"Mediji o temu molčijo in prav zato je represija države nad bolniki iz dneva v dan hujša - denar je sveta vladar," je svoj komentar zaključil Elvis. Obenem javnost naprošča, da ta posnetek prav vsi delimo - ker samo to bo doseglo svoj namen.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo