Slovenec navdušil s posnetkom: Njegov nastop te bo sezul!

Matej Srebrnič je slovenski glasbenik, ki se na spletu predstavlja z umetniškim imenom Matej Audioholik.

V preteklem mesecu je na YouTube omrežju objavil video posnetek, pri katerem se je na unikaten način lotil dveh svetovno znanih uspešnic.

Matej na svoji spletni strani pravi, da je s snemanjem glasbe začel, ko je dobil prvo bas kitaro. Prvi avtorski posnetki so nastali že v letu 2004, kmalu zatem je začel snemati albume za druge bende. Ukvarja se z zvokom, pri svojem poslu pa je mojster v pravem pomenu besede.

To je dokazal tudi v preteklem video posnetku, ki ga je na svojem YouTube kanalu objavil v preteklem mesecu.

S pomočjo "looperja" je predstavil izjemen nastop, pri katerem se je lotil pesmi "Bongo Bong" , ki jo je leta 1998 prepeval Manu Chao ter pesmi "Mr. Bobby (Bob Marley)", ki jo je isti glasbeni izvajalec predstavil leta 2000. Prisluhnite izjemnemu nastopu Slovenca, s katerim je te dni navdušil mnoge ljubitelje glasbe na spletu!
0
graf
Pred 8 tedni
dobr ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!