Slovenec obiskal Bosno in srečal revnega fanta: Poglej, kako služi denar!

Tomaž Gorec, ki na spletu pridno objavlja številne video posnetke svojih potovanj, je nedolgo nazaj obiskal tudi Bosno in Hercegovino.

Tam je srečal tudi revnega fanta, ki kruh zase in za svojo družino služi tako, da turistom pomaga pri razumevanju zgodovine njegovega kraja.

Deček v video posnetku prihaja iz družine, ki ima kar 9 otrok, zase in za ostale člane pa denar služi tako, da mnogim turistom in popotnikom na znamenitem mostu na reki Drini pove osnovne informacije o mostu, s tem pa zasluži kakšen evro.

Tomaž, avtor video posnetka, je ob njem zapisal, da se ga brez dvoma izplača pogledati do konca, saj je fant res zelo simpatičen.

Obenem je priznal, da je bilo njegovo potovanje po Bosni in Hercegovini polno lepih presenečenj, srce pa mu govori, naj se znova vrne. Poglejte si, kako je razlago dečka Tomaž posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Vprašam se, če je to tisti most, s katerega je pred cca. dvema letoma skočil en Slovenec in v Drini utonil...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15