Slovenec obiskal Bosno in srečal revnega fanta: Poglej, kako služi denar!

Tomaž Gorec, ki na spletu pridno objavlja številne video posnetke svojih potovanj, je nedolgo nazaj obiskal tudi Bosno in Hercegovino.

Tam je srečal tudi revnega fanta, ki kruh zase in za svojo družino služi tako, da turistom pomaga pri razumevanju zgodovine njegovega kraja.

Deček v video posnetku prihaja iz družine, ki ima kar 9 otrok, zase in za ostale člane pa denar služi tako, da mnogim turistom in popotnikom na znamenitem mostu na reki Drini pove osnovne informacije o mostu, s tem pa zasluži kakšen evro.

Tomaž, avtor video posnetka, je ob njem zapisal, da se ga brez dvoma izplača pogledati do konca, saj je fant res zelo simpatičen.

Obenem je priznal, da je bilo njegovo potovanje po Bosni in Hercegovini polno lepih presenečenj, srce pa mu govori, naj se znova vrne. Poglejte si, kako je razlago dečka Tomaž posnel na kamero!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Vprašam se, če je to tisti most, s katerega je pred cca. dvema letoma skočil en Slovenec in v Drini utonil...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!