Slovenec s formulo po ozki cesti: Tako je dirkanje videti skozi njegove oči!

Te dni se je zaključilo slovensko državno prvenstvo v gorsko hitrostnem dirkanju, z zadnjo etapo v italijanskem Čedadu.

Na spletu je pristal video posnetek iz formule, ki jo je na omenjeni preizkušnji vozil slovenski dirkač Vladimir Stankovič.

Vladimir Stankovič v letošnji sezoni tekmuje z dirkalnikom Formula 3 (Lola B09), te dni pa je na spletu objavil svojo vožnjo na zadnji dirki v Čedadu.

Omenjeno preizkušnjo je opisal kot nekaj posebnega, saj so na manj kot 7 kilometrov dolgi progi številne pasti, ki od dirkača zahtevajo popolno koncentracijo ter izjemno poznavanje steze.

V svojem razredu je slavil zmago, v skupni razvrstitvi pa dosegel izjemno 5. mesto. Proga v Čedadu je na nekaterih delih zelo ozka, zavita in tehnično zahtevna. Že vrsto let velja za zaključno prizorišče slovenskega državnega prvenstva v gorsko hitrostnem dirkanju.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Ne predstavljam si, kako bi perje letelo, če bi v kakem ovinku zapeljal recimo na kravji drek...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978