Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!

Slovenec Matej Golhleb, ki vozi tovornjak, je v zadnjih mesecih prestajal pravo grozljivko. Italijanski policisti so ga namreč 8. decembra lani prijeli, ko so na njegovem tovornjaku našli 36,6 kilogramov kokaina.

Več kot sedem mesecev je v nečloveških razmerah presedel v italijanskem zaporu, te dni pa so ga izpustili na prostost.

Slovenec je ves čas trdil, da za drogo na tovornjaku ni vedel - sam je namreč prevažal zgolj kopalniško opremo. A policisti mu niso verjeli, saj so bili prepričani, da so ujeli enega od članov mreže organiziranega tihotapljenja drog.

Grozilo mu je do 30 let zapora, te dni pa so ga brez razlage izpustili na prostost.

V več kot 200 let starem zaporu je v sobi bival s še 13 zaporniki, razmere pa je sam opisal kot nemogoče. Spali so na trinadstropnih posteljah, hrano pa so jedli kar stoje. V priporu je 45-letni Matej shujšal za kar 42 kilogramov, imel pa je tudi nevrološke težave. Prisluhnite, kaj je te dni povedal pred kamerami slovenskih novinarjev!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Na njegovem mestu najamem najostudnejšega odvetnika, torej Matoza, potem pa od Italije zahtevam vsaj 20 milijonov "opravičil"...
1
Sara Kovač
Pred 2 meseci
Groza.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!