Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!

Slovenec Matej Golhleb, ki vozi tovornjak, je v zadnjih mesecih prestajal pravo grozljivko. Italijanski policisti so ga namreč 8. decembra lani prijeli, ko so na njegovem tovornjaku našli 36,6 kilogramov kokaina.

Več kot sedem mesecev je v nečloveških razmerah presedel v italijanskem zaporu, te dni pa so ga izpustili na prostost.

Slovenec je ves čas trdil, da za drogo na tovornjaku ni vedel - sam je namreč prevažal zgolj kopalniško opremo. A policisti mu niso verjeli, saj so bili prepričani, da so ujeli enega od članov mreže organiziranega tihotapljenja drog.

Grozilo mu je do 30 let zapora, te dni pa so ga brez razlage izpustili na prostost.

V več kot 200 let starem zaporu je v sobi bival s še 13 zaporniki, razmere pa je sam opisal kot nemogoče. Spali so na trinadstropnih posteljah, hrano pa so jedli kar stoje. V priporu je 45-letni Matej shujšal za kar 42 kilogramov, imel pa je tudi nevrološke težave. Prisluhnite, kaj je te dni povedal pred kamerami slovenskih novinarjev!
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Na njegovem mestu najamem najostudnejšega odvetnika, torej Matoza, potem pa od Italije zahtevam vsaj 20 milijonov "opravičil"...
1
Sara Kovač
Pred 18 tedni
Groza.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija