Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!

Slovenec Matej Golhleb, ki vozi tovornjak, je v zadnjih mesecih prestajal pravo grozljivko. Italijanski policisti so ga namreč 8. decembra lani prijeli, ko so na njegovem tovornjaku našli 36,6 kilogramov kokaina.

Več kot sedem mesecev je v nečloveških razmerah presedel v italijanskem zaporu, te dni pa so ga izpustili na prostost.

Slovenec je ves čas trdil, da za drogo na tovornjaku ni vedel - sam je namreč prevažal zgolj kopalniško opremo. A policisti mu niso verjeli, saj so bili prepričani, da so ujeli enega od članov mreže organiziranega tihotapljenja drog.

Grozilo mu je do 30 let zapora, te dni pa so ga brez razlage izpustili na prostost.

V več kot 200 let starem zaporu je v sobi bival s še 13 zaporniki, razmere pa je sam opisal kot nemogoče. Spali so na trinadstropnih posteljah, hrano pa so jedli kar stoje. V priporu je 45-letni Matej shujšal za kar 42 kilogramov, imel pa je tudi nevrološke težave. Prisluhnite, kaj je te dni povedal pred kamerami slovenskih novinarjev!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Na njegovem mestu najamem najostudnejšega odvetnika, torej Matoza, potem pa od Italije zahtevam vsaj 20 milijonov "opravičil"...
1
Sara Kovač
Pred 5 tedni
Groza.....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju