Slovenec v gozdu na violončelo zaigral "Nothing Else Matters", skupine Metallica

Luka Šulić je slovenski violončelist, ki se je leta 1987 rodil v Mariboru. Tam je obiskoval Srednjo glasbeno in baletno šolo, nato se je vpisal na Umetniško gimnazijo.

Leta 2011 je moči združil s Stjepanom Hauserjem iz Hrvaške, skupaj sta ustanovila glasbeno skupino 2Cellos.

Luka je svoje glasbeno izobraževanje sicer začel v Mariboru, nato pa obiskoval glasbeno akademijo v Zagrebu. Študij je po tem nadaljeval na Dunaju.

Te dni je na spletu objavil video posnetek, pri katerem je svoj glasbeni talent na violončelo pokazal v objemu narave v Italiji. V bližini Belopeških jezer pri Trevisu se je predstavil s skladbo "Nothing Else Matters", ki jo je leta 1992 svetu predstavila glasbena skupina Metallica.

Njegov nastop je prava paša za oči in dušo, ob igranju Slovenca pa boste zagotovo navdušeni tudi sami. Prisluhnite, kako se je Luka Šulić na violončelo lotil skladbe "Nothing Else Matters".
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Saj lepo zveni, a tkšen zvok dobiš lahko samo v studiu z nasnemavanjem. In naj me vrag, če si enkrat ne bo izpahnil rame...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati