Slovenec zapel ljudsko uspešnico: Njegov nastop je pravi balzam za dušo!

Zaradi izbruha pandemije so mnogi primorani ostati doma - med njimi je tudi Nejc Bukovec, ki je javnosti poznan tudi kot član Ansambla Prava stvar.

Te dni ga je prijatelj nominiral za pevski nastop, na svojem Facebook profilu pa je objavil čudovit video posnetek, s katerim je navdušil mnoge.

Nejc Bukovec pri Ansamblu Prava stvar skrbi za vokal in igra solo kitaro, svoj glasbeni talent pa je te dni dokazal tudi s prav posebnim video posnetkom, pri katerem je sam zapel štiriglasno.

Zapel je ljudsko pesem "Nocoj pa, oh, nocoj", celoten nastop pa posnel kar v svojem domu, le s pomočjo tabličnega računalnika.

Predstavil se je kot Kvartet Buki, z nastopom pa navdušil mnoge poslušalce iz Slovenije. Prisluhnite čudovitemu petju, ki so ga mnogi opisali kot balzam za dušo!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Solo kitaro, da igra? Torej imajo tudi ritem kitaro. Ja potem pa že mora nekaj znati in ne samo "čohati", kar jih počne večina danes. Zapeto pa je lepo, celo zelo lepo. Malo nenavadno se mi sicer zdi, da bi brez "obdelav" taki žgoljo suvereno segel v drugi bas, a če je to res on, potem vsaka čast. Taka in podobna snemanja izvajam sicer tudi sam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!