Slovenija srebrna na evropskem prvenstvu v odbojki: Drugo mesto, vredno ZLATA!

Slovenska odbojkarska reprezentanca je na EuroVolley 2019 spisala še en zgodovinski dosežek - osvojili so naslov evropskih podprvakov, premoč so v velikem finalu morali priznati Srbom.

Po izjemnem uspehu številne zasluge nosijo tudi zvesti navijači, ki so naše športne junake podpirali v Stožicah in v Parizu!

Štiri leta po porazu v prvem finalu evropskega prvenstva je Slovenija skupaj s selektorjem Albertom Giulianijem vnovič osvojila drugo mesto in srebrno medaljo.

Prvo mesto so osvojili Srbi, ki so v velikem finalu Slovenijo premagali z rezultatom 3:1, tretje mesto so osvojili Poljaki.


Za slovenske odbojkarje je bila finalna tekma prva, pri kateri na EuroVolley 2019 niso zaigrali na domačem terenu v Stožicah. Številne pohvale si zagotovo zaslužijo tudi srčni slovenski navijači, ki so brez razmisleka krenili v Pariz, da so tam lahko podprli naše fante na najbolj pomembni tekmi letošnjega evropskega prvenstva!

Iskrene čestitke našim fantom za izjemen uspeh na evropskem prvenstvu 2019. Hvala za vse, kar ste dali Sloveniji in slovenskemu narodu!

Foto prikazne fotografije: Grega Valančič/Sportida

Zaključna točka za zmago Srbov v finalu:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!