Slovenka na citre zaigrala pesem skupine Siddharta: Njen nastop te bo navdušil!

Pred dvema tednoma je na omrežju YouTube pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit pevski nastop citrarke iz Slovenije.

Tanja Lončar je tokrat v izjemnem ambientu zaigrala uspešnico "Ledena", ki jo v originalu izvaja priljubljena slovenska glasbena skupina Siddharta.

Video posnetek nastopa, ki ga je Tanja Lončar objavila na svojem YouTube kanalu, je že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot 10.000 ogledov, med komentarji pa ne manjka pohval na račun talenta citrarke.


Videospot za citrarsko priredbo pesmi "Ledena" so posneli v kamnolomu, ki se nahaja v Andražu nad Polzelo. Avtor glasbe in besedila za pesem "Ledena" je Tomi Meglič, pevec pri skupini Siddharta.

Prisluhnite izjemni izvedbi pesmi "Ledena", za katero je poskrbela talentirana citrarka Tanja Lončar. Bo njen video posnetek navdušil tudi tebe?
0
Mitja Lavric
Pred 2 meseci
Top sam če bi pa tole odpel Tomi Meglič bi bilo pa mega
1
Mihaela Jevsnik
Pred 2 meseci
Danes pa tale za dušo. Lep dan vsem!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen