Slovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všeč

Slovenijo obkroža zaplet dobrodelne zgodbe, pri kateri so Vidi Judit Bukovec in njeni 11-letni hčerki Zali mnogi priskočili na pomoč. Živeli sta v vlažnem in plesnivem stanovanju, tedne nazaj pa je vse kazalo na boljše čase.

A v teh dneh se je vse obrnilo na glavo, prenova hiše pa je zaradi domnevne nehvaležnosti začasno prekinjena.

Mnogi Slovenci so nakazali denar, pomoč pa so ponudili tudi številni obrtniki. Ves projekt obnove hiše sta na svoja pleča prevzela zakonca Lešnik, a je v zadnjih dneh prav med njima in Vido Judit Bukovec prišlo do hudih nesoglasij.

Sredi nedokončanih del so se razšli - zakonca Lešnik pravita, da ni bilo nobene hvaležnosti kljub delu na lastne stroške, Bukovčeva pa je potožila, da pri sami postavitvi pohištva ni imela nobene besede.

Do zdaj so povsem prenovili hišo, vključno s streho in okni, prenovili pa so tudi prostore v notranjosti. V teh dneh so položili še keramiko in naročili pohištvo, prav pri tem pa so se stvari močno zapletle. Dunja Lešnik, ki je skupaj s partnerjem Simonom prevzela vodenje projekta, je na spletu objavila video posnetek, v katerem je dejala: "Zgodil se je neljubi dogodek. Gospa Vida Judit Bukovec nas je odslovila iz objekta, ker ji ni všeč naše delo. Narejeno je že vse, manjka samo še pohištvo. Gospe novo pohištvo ni všeč. Odstranila nas je iz projekta."


Naročen material so že vrnili, Dunja pa je na Facebooku še zapisala, da Bukovčevi ni bila všeč kuhinja, niti položene keramične ploščice.

Pred kamere je stopila tudi Vida Judit Bukovec in potožila, da je zdaj ostala brez vsega. Staro pohištvo so namreč že zmetali proč, novega pa ni. "Moj bojler je uničen, vse moje staro pohištvo je uničeno, vse so odpeljali, vse moje radiatorje so odpeljali, tako, da sem ostala brez vsega."

Bukovčeva obenem zagotavlja, da je gospe Dunji in njenemu partnerju hvaležna, ker sta jim ogromno pomagala, a obenem izrazila svoje razočaranje nad obtožbami. Po medijskim pritisku pa sta zdaj očitno popustili obe strani - Vida Judit Bukovec se je za svoj odziv osebno opravičila partnerjema Lešnik, opravičil pa se je tudi Simon Lešnik. Le upamo lahko, da bo razplet te zgodbe imel srečen konec in da bo družina dobila topel in obnovljen dom.

Bi morala biti gospa Vida Judit Bukovec zadovoljna s pomočjo Slovencev in mnogih prostovoljcev ali ima po svoje prav in bi si zaslužila živeti v takšnem domu, kot si ga sama želi?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!