Slovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všeč

Slovenijo obkroža zaplet dobrodelne zgodbe, pri kateri so Vidi Judit Bukovec in njeni 11-letni hčerki Zali mnogi priskočili na pomoč. Živeli sta v vlažnem in plesnivem stanovanju, tedne nazaj pa je vse kazalo na boljše čase.

A v teh dneh se je vse obrnilo na glavo, prenova hiše pa je zaradi domnevne nehvaležnosti začasno prekinjena.

Mnogi Slovenci so nakazali denar, pomoč pa so ponudili tudi številni obrtniki. Ves projekt obnove hiše sta na svoja pleča prevzela zakonca Lešnik, a je v zadnjih dneh prav med njima in Vido Judit Bukovec prišlo do hudih nesoglasij.

Sredi nedokončanih del so se razšli - zakonca Lešnik pravita, da ni bilo nobene hvaležnosti kljub delu na lastne stroške, Bukovčeva pa je potožila, da pri sami postavitvi pohištva ni imela nobene besede.

Do zdaj so povsem prenovili hišo, vključno s streho in okni, prenovili pa so tudi prostore v notranjosti. V teh dneh so položili še keramiko in naročili pohištvo, prav pri tem pa so se stvari močno zapletle. Dunja Lešnik, ki je skupaj s partnerjem Simonom prevzela vodenje projekta, je na spletu objavila video posnetek, v katerem je dejala: "Zgodil se je neljubi dogodek. Gospa Vida Judit Bukovec nas je odslovila iz objekta, ker ji ni všeč naše delo. Narejeno je že vse, manjka samo še pohištvo. Gospe novo pohištvo ni všeč. Odstranila nas je iz projekta."


Naročen material so že vrnili, Dunja pa je na Facebooku še zapisala, da Bukovčevi ni bila všeč kuhinja, niti položene keramične ploščice.

Pred kamere je stopila tudi Vida Judit Bukovec in potožila, da je zdaj ostala brez vsega. Staro pohištvo so namreč že zmetali proč, novega pa ni. "Moj bojler je uničen, vse moje staro pohištvo je uničeno, vse so odpeljali, vse moje radiatorje so odpeljali, tako, da sem ostala brez vsega."

Bukovčeva obenem zagotavlja, da je gospe Dunji in njenemu partnerju hvaležna, ker sta jim ogromno pomagala, a obenem izrazila svoje razočaranje nad obtožbami. Po medijskim pritisku pa sta zdaj očitno popustili obe strani - Vida Judit Bukovec se je za svoj odziv osebno opravičila partnerjema Lešnik, opravičil pa se je tudi Simon Lešnik. Le upamo lahko, da bo razplet te zgodbe imel srečen konec in da bo družina dobila topel in obnovljen dom.

Bi morala biti gospa Vida Judit Bukovec zadovoljna s pomočjo Slovencev in mnogih prostovoljcev ali ima po svoje prav in bi si zaslužila živeti v takšnem domu, kot si ga sama želi?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi