Slovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všeč

Slovenijo obkroža zaplet dobrodelne zgodbe, pri kateri so Vidi Judit Bukovec in njeni 11-letni hčerki Zali mnogi priskočili na pomoč. Živeli sta v vlažnem in plesnivem stanovanju, tedne nazaj pa je vse kazalo na boljše čase.

A v teh dneh se je vse obrnilo na glavo, prenova hiše pa je zaradi domnevne nehvaležnosti začasno prekinjena.

Mnogi Slovenci so nakazali denar, pomoč pa so ponudili tudi številni obrtniki. Ves projekt obnove hiše sta na svoja pleča prevzela zakonca Lešnik, a je v zadnjih dneh prav med njima in Vido Judit Bukovec prišlo do hudih nesoglasij.

Sredi nedokončanih del so se razšli - zakonca Lešnik pravita, da ni bilo nobene hvaležnosti kljub delu na lastne stroške, Bukovčeva pa je potožila, da pri sami postavitvi pohištva ni imela nobene besede.

Do zdaj so povsem prenovili hišo, vključno s streho in okni, prenovili pa so tudi prostore v notranjosti. V teh dneh so položili še keramiko in naročili pohištvo, prav pri tem pa so se stvari močno zapletle. Dunja Lešnik, ki je skupaj s partnerjem Simonom prevzela vodenje projekta, je na spletu objavila video posnetek, v katerem je dejala: "Zgodil se je neljubi dogodek. Gospa Vida Judit Bukovec nas je odslovila iz objekta, ker ji ni všeč naše delo. Narejeno je že vse, manjka samo še pohištvo. Gospe novo pohištvo ni všeč. Odstranila nas je iz projekta."


Naročen material so že vrnili, Dunja pa je na Facebooku še zapisala, da Bukovčevi ni bila všeč kuhinja, niti položene keramične ploščice.

Pred kamere je stopila tudi Vida Judit Bukovec in potožila, da je zdaj ostala brez vsega. Staro pohištvo so namreč že zmetali proč, novega pa ni. "Moj bojler je uničen, vse moje staro pohištvo je uničeno, vse so odpeljali, vse moje radiatorje so odpeljali, tako, da sem ostala brez vsega."

Bukovčeva obenem zagotavlja, da je gospe Dunji in njenemu partnerju hvaležna, ker sta jim ogromno pomagala, a obenem izrazila svoje razočaranje nad obtožbami. Po medijskim pritisku pa sta zdaj očitno popustili obe strani - Vida Judit Bukovec se je za svoj odziv osebno opravičila partnerjema Lešnik, opravičil pa se je tudi Simon Lešnik. Le upamo lahko, da bo razplet te zgodbe imel srečen konec in da bo družina dobila topel in obnovljen dom.

Bi morala biti gospa Vida Judit Bukovec zadovoljna s pomočjo Slovencev in mnogih prostovoljcev ali ima po svoje prav in bi si zaslužila živeti v takšnem domu, kot si ga sama želi?

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!VIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogar