Slovenka navdušila na harmoniko: Zaigrala je pesem iz filma Cvetje v jeseni!

Te dni je za navdušenje med ljubitelji slovenske glasbe poskrbela tudi glasbenica Mojca Brezovnik, ko je na diatonično harmoniko zaigrala znano uspešnico.

Njen nastop sicer še nima veliko ogledov na omrežju YouTube, je pa video posnetek resnično prijeten.

Mojca Brezovnik je tokrat na diatonično harmoniko zaigrala priredbo pesmi "Cvetje v jeseni", ki jo lahko slišimo v istoimenskem filmu.

"Cvetje v jeseni" je skladba Urbana Kodra, ki je tudi v celoti avtor te skladbe. Izšla je leta 1973, napisana pa je bila posebej za film Cvetje v jeseni. Izvajalec skladbe pa je najbolj znani slovenski citrar Miha Dovžan.

Prisluhnite simpatični priredbi, pri kateri je Mojca Brezovnik na diatonično harmoniko zaigrala priredbo omenjene pesmi. Bo z nastopom prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Bravo Mojca!!! Lepa melodija in krasna punca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!