Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!

MJAV je ženska pop vokalna skupina, ki prihaja iz okolice Celja.

Njihovi nastopi so resnično nekaj posebnega, dekleta pa ustvarjajo avtorsko glasbo in priredbe znanih slovenskih in tujih pesmi.

Članice glasbene skupine MJAV - Maša Uranjak, Jasmina Šmarčan, Ani Frece in Veronika Vadlan - so pred tedni med dopustovanjem znova dokazale, kakšen izjemen pevski talent imajo.

Ob video posnetku, ki so ga objavile na Facebook omrežju, so zapisale, da tudi na dopustu ne gre brez pesmi in petja. Ob obali prelepe Korčule so v družbi lokalnih glasbenikov zapele pesem "Prsti zapleteni", ki so jo leta 2013 izdali Klapa Rišpet in hrvaška pevka narodnozabavne glasbe Jelena Rozga.

Nastop deklet iz skupine MJAV je na Facebook omrežju dosegel izjemen odziv - v dveh tednih si je video posnetek ogledalo preko 140.000 uporabnikov, nabral pa že skoraj 4 tisoč všečkov in ostalih reakcij.

0
graf
Pred 6 tedni
lepo zapeto , samo snemalcu videa sporočam da je treba držat telefon v ležečem stanju in ne pokončnem !
1
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Vidim prelestno Ani, ljubko Jasmino, na kitari mojstra Samota Kališnika, Maše pa tukaj ni. Čuti se, da manjka njen sladek glas. In obraz....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!