Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!

Pred leti sta v šovu Slovenija ima talent nastopili prikupni dekleti, ki sta se predstavljali kot duo De Liri.

Ob zvoku harfe in izjemnem pevskem talentu sta prepričali vse sodnike, v preteklih letih pa poskrbeli za izjemne nastope.

Tokrat sta Zala Kores in Julija Bratec Veleski, ki tvorita duo De Liri, obiskali studio Radia 1. Pri Anji Ramšak in Robertu Roškarju sta najprej opravili kratek intervju, nato pa mnoge poslušalce navdušili s svojo priredbo uspešnice "Beggin'".

Omenjeno pesem "Beggin'" sta napisala Bob Gaudio in Peggy Farina, prvič pa jo je leta 1967 izvajala ameriška glasbena skupina The Four Seasons. V preteklosti so jo izvajali že številni glasbeniki, najbolj priljubljeni sta izvedbi norveškega dua Madcon in italijanske skupine Måneskin.

Prisluhnite čudoviti izvedbi svetovne uspešnice "Beggin'", ki sta jo te dni v živo v studiu Radia 1 zapeli Zala Kores in Julija Bratec Veleski iz dua De Liri.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Čudovita dekleta, meni pa je še vedno najljubša Anja Ramšak...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!21-letna Ana Resnik spregovorila, kaj naj bi ji kot deklici počel Challe SalleVIDEO: Tadej Pogačar nasmejal kolesarski svet: Med dirko je poškropil zaročenko!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"VIDEO: Huda ura v Istri: Med neurjem poplavilo avtocesto, ulice v Pazinu pod vodo!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!Slovenec je ženi rekel, da gre k maši: Ko je izvedela resnico, je pobesnela!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuGasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Anja in Roškar priredila uspešnico "Tek je 12 sati", nastop je nasmejal SlovenijoKamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!Starejši gospod iz Bosne mnogim dal misliti: Njegove besede so obkrožile Balkan!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Izjemna poteza slovenskega ženina: Na poroko se je pripeljal kar s traktorjem!VIDEO: Luka Basi in Marjetka zapela novo pesem: Nastop, ki je navdušil Slovence!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"Prizor, ki navdušuje Slovence: Stopili so skupaj in lastniku pomagali pri košnji!VIDEO: Posnetek, ki je ganil Slovenijo: 94-letni Lojze vstal z vozička in zaplesal!VIDEO: Miha Deželak z zeleno katrco krenil proti Parizu, da podpre naše športnikeFilmska akcija hrvaških policistov: Aretirali so požigalca, ki je zanetil požar!