Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!

V hrvaškem šovu talentov Supertalent sta na pretekli avdiciji nastopili tudi dve Slovenki, ki sta se že predstavili javnosti v šovu Slovenija ima talent.

Duo Kamikazete sta s svojim plesom na drogu povsem prevzeli sodnike na hrvaškem talentu in obnoreli publiko!

Dvojec Duo Kamikazete sestavljata prijateljici Eva in Tinkara, ki sta svojo ljubezen našli ob plesnu na drogu. S svojimi nastopi podirata številne tabuje in dokazujeta, da je ples na drogu lahko tudi umetnost!

To sta dokazali tudi na avdiciji hrvaškega šova Supertalent, ko so sodniki ob njunem nastopu ostali brez besed. Nad izjemno točko so bili navdušeni tudi gledalci med občinstvom, pohval pa ob koncu nastopa ni manjkalo.

"Vi ste nore Slovenke," je po nastopu dejal hrvaški filmski igralec Janko Popović Volarić, ki zaseda eno od štirih mest med sodniki. Poglejte si izjemen nastop Eve in Tinkare iz Duo Kamikazete, s katerim sta navdušili vse na hrvaškem talentu!
0
Jurij Zdouc
Pred 1 mesecem
FANTASTIČNO NI KAJ VSA ČAST
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!