Slovenska božična reklama o staremu sosedu: Posnetek, ki je mnogim dal misliti!

Slovenski trgovec Mercator je pred tedni na spletu objavil čudovit božični oglas, pri katerem je izpostavil praznike z dobrimi medsosedskimi odnosi.

Letos so predstavili zgodbo starejšega moškega, ki ga je ena izmed družin v prazničnem času želela razveseliti in mu polepšati božič.

"Veseli prazniki se začnejo z dobrimi sosedi," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu trgovca Mercatorja. Video posnetek je sodeč po odzivih navdušil mnoge spletne uporabnike in gledalce pred TV zasloni.


Mercator Slovenija, YouTube
Spremljamo lahko osamljenega dedka, ki mu sosedi želijo polepšati praznične dni. Vsak dan so mu podarili Mercatorjevo kartonasto hiško, naposled pa skupaj preživeli božični čas in s tem poskrbeli za nepozabne spomine.

Poglejte si čudovito božično oglasno sporočilo Mercatorja, s katerim so sodeč po odzivih navdušili številne spletne uporabnike in mnoge gledalce. Tudi letos ob prazničnem času nikar ne pozabite na starejše okoli sebe in jim z lepimi dejanji polepšajte dni.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!