Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!

Jan Vaukman je priljubljeni slovenski glasbenik, ki se v svetu glasbe predstavlja z umetniškim imenom Vauks.

V zadnjem času na svojem YouTube kanalu objavlja številne parodije na aktualne teme - danes je na spletu objavil parodijo, pri kateri je prepeval o fantih, ki so za Slovenijo nabavili hitre teste.

V zadnjih dneh se v Sloveniji na veliko piše o treh poslovnežih, ki so za Slovenijo sicer ugodno nabavili pol milijona hitrih testov. Klemen Nicoletti, Luka Lah in Alan Amadej Eferl je trojica, ki jo povezujejo z nabavo hitrih testov. Eferl in Nicoletti sta v maju kupila podjetje Majbert Pharm, Lah pa se je kar na YouTube omrežju bahal z razkošnim življenjem.


V stilu objavljenih video posnetkov pa je danes na spletu pristala parodija, pri kateri je Vauks prepeval o omenjenem poslu. Izposodil si je znano slovensko uspešnico "Ubila si del mene", ki jo je leta 2002 predstavila glasbena skupina Game Over. Naslov parodije je Vauks spremenil v "Lep pozdrav iz Mehike".

Prisluhnite parodiji na slovensko uspešnico glasbene skupine Game Over, pri kateri je Jan Vaukman - Vauks prepeval o razkošnem življenju treh Slovencev, ki so z državo sklenili posel za nabavo hitrih testov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!