Slovenske lepote posnel z dirkalnim dronom: Posnetek, kot ga še niste videli!

Droni so odlično orodje, s katerimi lahko naravne znamenitosti in lepote posnamemo iz povsem druge perspektive.

Ko pa je govora o dirkalnih FPV dronih, je rezultat ob izkušenem pilotiranju prava poezija za oči. Tako kot video posnetek, ki je na spletu pristal ob koncu preteklega leta.

Marko Kolenc je izkušen pilot dirkalnega FPV drona, na spletu pa je nekaj mesecev nazaj delil čudovit video posnetek, pri katerem je posnel nekatere naravne lepote in znamenitosti, ki jih najdemo v Sloveniji. Video posnetek skozi "oči" dirkalnega drona je brez dvoma prava poezija.

V video posnetku iz zraka lahko ob čudovitih kadrih vidimo Kamniško sedlo, Begunjščico, Veliko planino, Strunjan, Kamnik, Hudičev turn pri Soteski, Hmeljnik v Novem mestu, Logarsko dolino, Solkanski most, Bled in mnoge druge turistično priljubljene točke.

Poglejte si lepote Slovenije, ki jih je Marko Kolenc iz zraka posnel z dirkalnik FPV dronom. Takšnega posnetka zagotovo še niste videli!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati