Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnoge

Ansambel Šepet deluje pod okriljem Zasebnega glasbenega centra Goličnik, sestavljajo pa ga ga Lara Voler, Aljaž Goličnik, Nace Grudnik, Rok Sedovnik in vodja Robert Goličnik.

Te dni so predstavili novo skladbo, z njo pa očarali mnoge zveste poslušalce!

Člani ansambla Šepet so navdušili mnoge ljubitelje slovenske narodnozabavne glasbe, ko so v teh dneh predstavili svojo novo skladbo "Na kožo pisan".

Skupaj s pesmijo so predstavili tudi čudovit videospot, ki s čudovitimi kadri iz sekunde v sekundo jemlje sapo. Tudi po zaslugi lepe pevke Lare Voler, ki je s svojim izgledom in izborom oblačil pri mnogih moških poslušalcih poskrbela za povečan srčni utrip.

Prisluhnite novi skladbi "Na kožo pisan", s katero je te dni mnoge Slovence navdušil ansambel Šepet. Bodo s čudovito skladbo prevzeli tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Res je, Lara je ekstemno lepa punčara. Sem jo videl tudi v živo. Najlepša je bila enkrat, ko je Šepet gostoval v Slovenskem pozdravu s pesmijo Sedem petkov. Takrat je bila prav neverjetna, gibi, vokal..., vse! Naličena je sicer bila, a dovolj nežno, da je podoba njenega obraza vseeno ostala neokrnjena. Zadnje čase pa se preveč nalaga z maskaro.
Uspeha te dopadljive pesmi pa po moje ne bodo nikoli ponovili, kaj šele presegli. Je enostavno predobra.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo