Slovenski duhovnik z novim posnetkom: Zakaj hodimo k sveti maši?

Martin Golob je simpatični duhovnik, ki je nedolgo nazaj maševal v Bohinju, v mesecu avgustu pa se je preselil v Grosuplje.

Že večkrat nas je navdušil s prijetnimi mislimi, ki jih na spletu deli v obliki video posnetkov, te dni pa je znova spregovoril o sveti maši.

"Zakaj pa vi hodite k maši? Ker so vas tako naučili, prisilili, ker se tako spodobi?" se ob video posnetku sprašuje Martin Golob. V video posnetku je obenem dejal, da je zagotovo zoprno, če te silijo v pogovor z nekom. In enako je z vero. Ni prijetno, če moraš pod prisilo hoditi v cerkev.

Pogovor s prijateljem je Martin Golob primerjal z molitvijo, ki je pogovor z Bogom. Več kot se z njim pogovarjaš, bolj ga boš spoznal, bolj mu boš podoben, pravi Martin. Ob koncu je vse gledalce povabil k molitvi in k sveti maši, tudi v Grosuplje, kjer Martin Golob na novo mašuje.

Prisluhnite besedam o obiskovanju svete maše, ki jih je Martin Golob delil v zadnjem video posnetku.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico