Slovenski navijači utišali Poljake: Tako so pred tekmo zapeli Zdravljico!

Piše se nova športna pravljica. V nabito polnih Stožicah je slovenska odbojkarska reprezentanca z rezultatom 3:1 ugnala favoritizirane Poljake.

Z zmago in prebojem v veliki finale evropskega prvenstva v odbojki so obenem utišali glasne govorice poljskih medijev, nekaterih igralcev in njihovega selektorja, Belgijca Vitala Heynena.

Poljski selektor je namreč pred sinočnjo tekmo izrazil dvome o tem, da si Slovenija zasluži mesto v velikem finalu, a so s srčno igro naši fantje hitro utišali njegove pomisleke.

"Poljska je pač v tem trenutku boljša ekipa od slovenske," je obenem samozavestno dejal podajalec Marcin Komenda, a se je sodeč po razpletu očitno uštel.


Na krilih zvestih slovenskih navijačev je bila naša reprezentanca pretrd oreh za aktualne svetovne prvake Poljake - noge so se jim zagotovo zatresle že pred začetkom tekme, ko je v dvorani odmevala Zdravljica. Tudi tokrat so zvočnike povsem utišali, več tisoč glava množica pa je ob čudovitem petju mnogim pokonci dvignila kocine.

POGLEJ ŠE: Posnetek zaključka tekme med Slovenijo in Poljsko - EuroVolley 2019

Delite ta čudovit prizor naprej med prijatelje in s tem pokažite, kako ponosni ste na uspeh slovenske odbojkarske reprezentance. Gremo v Pariz, gremo po zlato!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!