Slovenski navijači utišali Poljake: Tako so pred tekmo zapeli Zdravljico!

Piše se nova športna pravljica. V nabito polnih Stožicah je slovenska odbojkarska reprezentanca z rezultatom 3:1 ugnala favoritizirane Poljake.

Z zmago in prebojem v veliki finale evropskega prvenstva v odbojki so obenem utišali glasne govorice poljskih medijev, nekaterih igralcev in njihovega selektorja, Belgijca Vitala Heynena.

Poljski selektor je namreč pred sinočnjo tekmo izrazil dvome o tem, da si Slovenija zasluži mesto v velikem finalu, a so s srčno igro naši fantje hitro utišali njegove pomisleke.

"Poljska je pač v tem trenutku boljša ekipa od slovenske," je obenem samozavestno dejal podajalec Marcin Komenda, a se je sodeč po razpletu očitno uštel.


Na krilih zvestih slovenskih navijačev je bila naša reprezentanca pretrd oreh za aktualne svetovne prvake Poljake - noge so se jim zagotovo zatresle že pred začetkom tekme, ko je v dvorani odmevala Zdravljica. Tudi tokrat so zvočnike povsem utišali, več tisoč glava množica pa je ob čudovitem petju mnogim pokonci dvignila kocine.

POGLEJ ŠE: Posnetek zaključka tekme med Slovenijo in Poljsko - EuroVolley 2019

Delite ta čudovit prizor naprej med prijatelje in s tem pokažite, kako ponosni ste na uspeh slovenske odbojkarske reprezentance. Gremo v Pariz, gremo po zlato!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuNov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaSlovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Divji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemDramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so strmoglavili!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Fantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Gasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!