Slovenski poslanec z govorom obkroža državo, njegove besede ti dajo misliti

Slovenski poslanec Aleksander Reberšek, ki zaseda eno od mest v stranki NSi, je z govorom v začetku meseca obkrožil družbeno omrežje Facebook.

Do danes je video posnetek njegovega govora dosegel že več kot 60.000 ogledov, nabral pa skoraj tisoč všečkov in prav toliko delitev.

"Spoštovani predsednik vlade. Jaz verjamem, da se vi zavedate, v kakšni državi živimo," je uvod govora začel Aleksander Reberšek. Izpostavil je dejstvo, da ljudje vsak dan hodijo v službo in za to dobivajo minimalno plačilo. Na drugi strani pa stojijo nedotakljivi, za katere očitno zakoni ne veljajo.

Prav zato je slovenski poslanec poudaril rek: Zakoni so morda res enaki za vse, nismo pa vsi enaki pred zakonom.

"Če nekdo za luksuzne jahte, avtomobile in stanovanja zapravi 41-krat več, kot je zaslužil, poleg tega pa dolguje milijone EUR, je v tej državi nekaj hudo narobe," je bil jasen Aleksander Reberšek.

Z omenjeno trditvijo je apeliral na Jureta Jankovića, sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Je slovenski poslanec povedal prav? Delimo njegove besede najprej med prijatelje!
0
Jana Obleščak
Pred 1 mesecem
Gospod ima prav, samo slišal ga ni nobeden od naših politikov. Verjetno jih je veliko manjkalo na tej seji, ali pa so imeli zamašena ušesa.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!