Slovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morja

Na Radiu 1 je po številnih posnetkih sodeč prav vedno pestro. To so včeraj dokazali tudi primorski voditelji, ki svoje delo v poletnem času opravljajo ob morju.

Ob prizorih, ki so jih posneli na kamero, smeha ni manjkalo!

Tomaž Klepač, Lea Sirk in Iztok Gustinčič so trije voditelji, ki so s svojim podvigom dodobra nasmejali mnoge gledalce. Prijetno osvežitev si je v morju najprej privoščil Gustinčič, nato pa ob izstopu iz vode za pomoč prosil Klepača in Sirkovo.

Ta sta mu takoj priskočila na pomoč, a kaj, ko ju je Gustinčič pošteno izkoristil!

Ko sta mu pomagala, ju je hudomušno s seboj potegnil v morje. A za mokro Leo Sirk se drama še ni končala... Poglejte si, kaj se je zgodilo!
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Za Leo pa bi se jaz vrgel tudi v ledeno vodo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo