Slovenski župnik brez besed: Poročena 66-letnica mu pošilja ljubezenska pisma!

No, saj ni res, pa je! Iz Slovenije, natančneje iz Murske Sobote prihaja prispevek, ob katerem si boste postavili veliko vprašanj.

Tamkajšnjega duhovnika namreč nadleguje 66-letna ženska, ki je poročena in ima družino!

Duhovnik Goran Kuhar pojasnjuje, da se je ta zgodba začela že pred nekaj leti, ko je bil prisoten na pogrebu. Od tistega dne naprej 66-letna ženska redno zahaja v cerkev.

Duhovnik je pojasnil, da pride vedno pred vrata in tam preveri, če mašo vodi on: v kolikor jo, sede vedno na isti stol, da ga ima na očeh.

A če bi lahko zgodba bila celo smešna, pa temu v resnici ni tako. Zalezovanje se stopnjuje, 66-letnica je začela groziti, po Murski Soboti pa širi tudi različne govorice. Ljubosumna je celo na vsako žensko, s katero se župnik pogovarja.

Prisluhnite, kako je nenavaden odnos 66-letne ženske opisal tamkajšnji duhovnik Goran Kuhar, ki mora zdaj po slišanem sodeč paziti na vsak korak, da se kje pred njim ne pojavi starejša ženska, ki ga zalezuje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija