Slovenski župnik brez besed: Poročena 66-letnica mu pošilja ljubezenska pisma!

No, saj ni res, pa je! Iz Slovenije, natančneje iz Murske Sobote prihaja prispevek, ob katerem si boste postavili veliko vprašanj.

Tamkajšnjega duhovnika namreč nadleguje 66-letna ženska, ki je poročena in ima družino!

Duhovnik Goran Kuhar pojasnjuje, da se je ta zgodba začela že pred nekaj leti, ko je bil prisoten na pogrebu. Od tistega dne naprej 66-letna ženska redno zahaja v cerkev.

Duhovnik je pojasnil, da pride vedno pred vrata in tam preveri, če mašo vodi on: v kolikor jo, sede vedno na isti stol, da ga ima na očeh.

A če bi lahko zgodba bila celo smešna, pa temu v resnici ni tako. Zalezovanje se stopnjuje, 66-letnica je začela groziti, po Murski Soboti pa širi tudi različne govorice. Ljubosumna je celo na vsako žensko, s katero se župnik pogovarja.

Prisluhnite, kako je nenavaden odnos 66-letne ženske opisal tamkajšnji duhovnik Goran Kuhar, ki mora zdaj po slišanem sodeč paziti na vsak korak, da se kje pred njim ne pojavi starejša ženska, ki ga zalezuje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju