Slovenski župnik brez besed: Poročena 66-letnica mu pošilja ljubezenska pisma!

No, saj ni res, pa je! Iz Slovenije, natančneje iz Murske Sobote prihaja prispevek, ob katerem si boste postavili veliko vprašanj.

Tamkajšnjega duhovnika namreč nadleguje 66-letna ženska, ki je poročena in ima družino!

Duhovnik Goran Kuhar pojasnjuje, da se je ta zgodba začela že pred nekaj leti, ko je bil prisoten na pogrebu. Od tistega dne naprej 66-letna ženska redno zahaja v cerkev.

Duhovnik je pojasnil, da pride vedno pred vrata in tam preveri, če mašo vodi on: v kolikor jo, sede vedno na isti stol, da ga ima na očeh.

A če bi lahko zgodba bila celo smešna, pa temu v resnici ni tako. Zalezovanje se stopnjuje, 66-letnica je začela groziti, po Murski Soboti pa širi tudi različne govorice. Ljubosumna je celo na vsako žensko, s katero se župnik pogovarja.

Prisluhnite, kako je nenavaden odnos 66-letne ženske opisal tamkajšnji duhovnik Goran Kuhar, ki mora zdaj po slišanem sodeč paziti na vsak korak, da se kje pred njim ne pojavi starejša ženska, ki ga zalezuje.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!