Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!

Slovenski duhovnik Martin Golob je te dni na YouTube omrežju objavil nov video posnetek, pri katerem je gledalcem predstavil poučno zgodbo o priljubljenem picopeku.

Zgodba je mnogim dala misliti, video posnetek pa med Slovenci beleži veliko priljubljenost.

Martin Golob, ki od meseca avgusta naprej mašuje v Grosupljem in na Lipoglavu, je včeraj objavil nov video posnetek, pri katerem se je podal v kulinariko. Gledalcem je namreč zaupal skrivnost peka, ki je daleč naokoli ponujal najboljše pice. In kakšna je bila njegova skrivnost?

Martin pravi, da je še posebej v teh nemirnih časih pomembno, da smo do drugih prijazni in hvaležni. Prav prijaznost je bila skrivna sestavina peka, h kateremu so se gostje zelo radi vračali.

Prisluhnite čudovitim besedam, ki jih je te dni duhovnik Martin Golob delil v svojem novem video posnetku. Bo zgodba o picopeku dala misliti tudi tebi?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaDenis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Posnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovenceNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Pes iz hladilnika ukradel sladoled, medtem ko je lastnik spalParodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Kuža se je bal lastne sence: To se je zgodilo, ko so ga odpeljali na sprehod!