SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!

Splet je te dni obkrožil simpatičen video posnetek s sosednje Hrvaške, v katerem je harmonikar Samir Nurkić pokazal 7 balkanskih načinov, kako uspavati dojenčke.

Njegov video posnetek je prava senzacija na spletu, do danes pa je dosegel že preko 100.000 ogledov samo na Youtube omrežju.

Samir Nurkić je s svojim talentom zablestel preteklo leto v hrvaškem šovu Supertalent, kjer je na avdiciji prevzel vse sodnike in mnoge hrvaške gledalce. Takrat je na harmoniko zaigral nabor različnih glasbenih žanrov in v hipu poskrbel za navdušenje!

POGLEJ ŠE: Samir Nurkić na hrvaškem talentu s harmoniko navdušil sodnike

Tokrat je simpatični 27-letnik na spletu objavil nov video posnetek, v katerem je prikazal, kako na sedem balkanskih načinov s pomočjo harmonike uspavati otroke. Pokazal je načine iz različnih držav, manjkala pa ni niti slovenska uspavanka na harmoniko!

Smeha med komentatorji ne manjka, njegov video posnetek pa bo zagotovo za vsaj kanček smeha poskrbel tudi pri tebi. Prisluhnite uspavankam za dojenčke na 7 različnih balkanskih načinov!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Sem na Balkanu služil JNA in sem bil orkesterski kitarist rokerskega srca. Tako kot tam v glasbenem smislu še nikjer nisem trpel...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!