SMEH: Anja Ramšak za nos potegnila sodelavca, Roškarju je prekipelo

Voditeljica na Radiu 1 Anja Ramšak je včeraj dodobra razjezila sodelavca Roberta Roškarja.

Pred njegovim prihodom na delovno mesto mu jo je pošteno zagodla, Roškar pa je ob prizoru mislil, da se še vedno ni povsem prebudil.

Ramšakova mu je tokrat zamenjala tipke na tipkovnici, nato pa njegovo reakcijo ves čas opazovala iz studia. Smehu se ni mogla izogniti, tako da je Roškar hitro odkril krivca za nastalo zmedo na njegovi tipkovnici.

V studiu ji je namenil nekaj ostrih besed, Anja Ramšak pa se je na vse skupaj še enkrat znova odzvala s smehom.

Poglejte si, kakšno simpatično potegavščino je včeraj na Radiu 1 za svojega sodelavca Roberta Roškarja pripravila radijska voditeljica Anja Ramšak.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Oj, kaj bi ji delal, tej nalezljivo nasmejani Anji...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju