SMEH: Gimnazijci iz Škofje Loke s parodijo šova Ljubezen po domače nasmejali Slovenijo

Med srednješolci se bliža matura, mnogi dijaki pa so že predstavili svoje posnetke, s katerimi svoj razred že tradicionalno predstavijo na maturantskem plesu.

Na spletu je v teh dneh pristal tudi predstavitveni film maturantov 4.e razreda na Gimnaziji Škofja Loka, z njim pa so v hipu poželi širno slavo!

Fantje in dekleta iz Gimnazije Škofja Loka so inspiracijo za svoj predstavitveni film našli v priljubljenem slovenskem šovu Ljubezen po domače, končno parodijo pa poimenovali Gimnazija po domače. V video posnetku sta nastopila tudi Jaka in Gašper Hafner - brata, ki ju lahko spremljamo v trenutni sezoni omenjenega šova.


Arrano Production, Youtube
Po vzoru omenjenega resničnostnega šova so svoje igralske talente dijaki pokazali še sami, v pičlih treh dneh pa samo na Youtube omrežju nabrali že več kot 20.000 ogledov.

Poglejte si končni rezultat simpatičnega video posnetka, pri katerem so se po vzoru priljubljenega šova Ljubezen po domače predstavili dijaki in dijakinje Gimnazije Škofja Loka letnik 2000. Bravo fantom in dekletom za inovativen video posnetek, ki na spletu navdušuje mnoge!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet