SMEH: Gimnazijci iz Škofje Loke s parodijo šova Ljubezen po domače nasmejali Slovenijo

Med srednješolci se bliža matura, mnogi dijaki pa so že predstavili svoje posnetke, s katerimi svoj razred že tradicionalno predstavijo na maturantskem plesu.

Na spletu je v teh dneh pristal tudi predstavitveni film maturantov 4.e razreda na Gimnaziji Škofja Loka, z njim pa so v hipu poželi širno slavo!

Fantje in dekleta iz Gimnazije Škofja Loka so inspiracijo za svoj predstavitveni film našli v priljubljenem slovenskem šovu Ljubezen po domače, končno parodijo pa poimenovali Gimnazija po domače. V video posnetku sta nastopila tudi Jaka in Gašper Hafner - brata, ki ju lahko spremljamo v trenutni sezoni omenjenega šova.


Arrano Production, Youtube
Po vzoru omenjenega resničnostnega šova so svoje igralske talente dijaki pokazali še sami, v pičlih treh dneh pa samo na Youtube omrežju nabrali že več kot 20.000 ogledov.

Poglejte si končni rezultat simpatičnega video posnetka, pri katerem so se po vzoru priljubljenega šova Ljubezen po domače predstavili dijaki in dijakinje Gimnazije Škofja Loka letnik 2000. Bravo fantom in dekletom za inovativen video posnetek, ki na spletu navdušuje mnoge!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca