SMEH: Jože iz šova Ljubezen po domače povedal, kaj zanj pomeni erotika

Jože Rožen je tekmovalec, ki ima v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače prav posebne privilegije. Izbran je bil kot "Joker", zaradi česar mu ni bilo treba na hitre zmenke.

Dekleta so prišle naravnost k njemu, a je moral tam prestati zmenke na slepo. In to dobesedno, saj je med spoznavanjem deklet imel zavezane oči.

Jože je po zmenkih na spletu priznal, da se je že zaljubil v eno izmed tekmovalk. Po vsej verjetnosti je v mislih imel 50-letno Darinko Košenina, ki smo jo spoznali že v prvi sezoni šova Ljubezen po domače, a tam ni našla prave ljubezni.

Zdaj je na spletu pristal prizor iz šova Ljubezen po domače, ko je Jožetu na slepih zmenkih prav Darinka postavila malce poredno vprašanje: "Kaj tebi pomeni beseda erotika?"

Vedno nasmejani in živahen Jože je nato pred kamero podal svoj odgovor na zastavljeno vprašanje, z njim pa več kot očitno nasmejal mnoge gledalce.

Prisluhnite, kako si pojem "erotika" predstavlja Jože iz šova Ljubezen po domače!
0
Stefan Pocic
Pred 1 tednom
Nimam Komentarja!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb