SMEH: Jože iz šova Ljubezen po domače povedal, kaj zanj pomeni erotika

Jože Rožen je tekmovalec, ki ima v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače prav posebne privilegije. Izbran je bil kot "Joker", zaradi česar mu ni bilo treba na hitre zmenke.

Dekleta so prišle naravnost k njemu, a je moral tam prestati zmenke na slepo. In to dobesedno, saj je med spoznavanjem deklet imel zavezane oči.

Jože je po zmenkih na spletu priznal, da se je že zaljubil v eno izmed tekmovalk. Po vsej verjetnosti je v mislih imel 50-letno Darinko Košenina, ki smo jo spoznali že v prvi sezoni šova Ljubezen po domače, a tam ni našla prave ljubezni.

Zdaj je na spletu pristal prizor iz šova Ljubezen po domače, ko je Jožetu na slepih zmenkih prav Darinka postavila malce poredno vprašanje: "Kaj tebi pomeni beseda erotika?"

Vedno nasmejani in živahen Jože je nato pred kamero podal svoj odgovor na zastavljeno vprašanje, z njim pa več kot očitno nasmejal mnoge gledalce.

Prisluhnite, kako si pojem "erotika" predstavlja Jože iz šova Ljubezen po domače!
0
Stefan Pocic
Pred 10 tedni
Nimam Komentarja!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo