SMEH: Kako se na morju obnašajo Balkanci? Privoščil si je tudi Slovence...

Omer Nadarević je moški iz mesta Bihač v Bosni in Hercegovini, ki s svojimi video posnetki vedno znova nasmeji širni Balkan. Na Youtube omrežju je prava zvezda, mnogi širom Balkana pa ga poznajo pod vzdevkom Omčo.

Tokrat se je dotaknil teme o morju in počitnicah, z video posnetkom pa še enkrat znova navdušil!

Omenjen video posnetek je v pičlih dveh dneh samo na Youtube omrežju presegel že skoraj pol milijona ogledov. Mnogi komentatorji so mu tudi tokrat dejali, da je zadel v polno!


Omco, Youtube
Ker se bliža poletje, je Omčo v svojem posnetku pokazal, kako se na morju obnašajo prebivalci različnih držav na Balkanu. Dotaknil se je teme o plažah, kopanju in sončenju, tokrat pa si je znova privoščil tudi Slovence!

Poglejte si njegov humorističen prikaz, s katerim je požel nemalo pozornosti in mnoge državljane bivše Jugoslavije nasmejal do solz. Je odnos Balkancev do morja tudi tokrat zadel v polno?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Uuuuuuuuuuuuu, balkanski car debelog trbuha, ha, ha, ha....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet