SMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi Slovence

Omer Nadarević prihaja iz mesta Bihač v Bosni in Hercegovini, s svojimi video posnetki pa vedno znova poskrbi za smeh širom Balkana. Na Youtube omrežju je prava zvezda, mnogi pa ga predvsem na spletu poznajo pod vzdevkom Omčo.

Te dni je na spletu objavil nov video posnetek, v katerem je pokazal, kako se na Balkanu hladimo v vročih poletnih dneh!

Na spletu je objavil dobri dve minuti dolg video posnetek, v katerem je pokazal različne tehnike, s katerimi se v vročih dneh hladijo prebivalci balkanskih držav.


Omco, Youtube
Kot ponavadi si je tudi tokrat privoščil prebivalce Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Hrvaške, Albanije, pozabil pa ni niti na Slovence.

Če so se ostali prebivalci na Balkanu posluževali bolj naravne ohladitve, pa smo Slovenci po mnenju Omča takšni, da raje posežemo po hlajenju s pomočjo klimatske naprave. Žal pa lahko ima tudi klimatska naprava negativne posledice.

Poglejte si, na kakšne način se v vročih poletnih dneh hladimo na Balkanu. Je Omčo iz Bosne in Hercegovine tudi tokrat zadel v polno?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!