SMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi Slovence

Omer Nadarević prihaja iz mesta Bihač v Bosni in Hercegovini, s svojimi video posnetki pa vedno znova poskrbi za smeh širom Balkana. Na Youtube omrežju je prava zvezda, mnogi pa ga predvsem na spletu poznajo pod vzdevkom Omčo.

Te dni je na spletu objavil nov video posnetek, v katerem je pokazal, kako se na Balkanu hladimo v vročih poletnih dneh!

Na spletu je objavil dobri dve minuti dolg video posnetek, v katerem je pokazal različne tehnike, s katerimi se v vročih dneh hladijo prebivalci balkanskih držav.


Omco, Youtube
Kot ponavadi si je tudi tokrat privoščil prebivalce Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Hrvaške, Albanije, pozabil pa ni niti na Slovence.

Če so se ostali prebivalci na Balkanu posluževali bolj naravne ohladitve, pa smo Slovenci po mnenju Omča takšni, da raje posežemo po hlajenju s pomočjo klimatske naprave. Žal pa lahko ima tudi klimatska naprava negativne posledice.

Poglejte si, na kakšne način se v vročih poletnih dneh hladimo na Balkanu. Je Omčo iz Bosne in Hercegovine tudi tokrat zadel v polno?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!VIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoVIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobilDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!VIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiReševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičNora podaja v NBA, ob kateri je Oklahoma izenačila ob sireni7-letna deklica zapela božično uspešnico, s katero je blestel Frank SinatraVIDEO: Tilen Artač zapel kot Laibach: Tako si je privoščil njihovo pesem!Smeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!