SMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi Slovence

Omer Nadarević prihaja iz mesta Bihač v Bosni in Hercegovini, s svojimi video posnetki pa vedno znova poskrbi za smeh širom Balkana. Na Youtube omrežju je prava zvezda, mnogi pa ga predvsem na spletu poznajo pod vzdevkom Omčo.

Te dni je na spletu objavil nov video posnetek, v katerem je pokazal, kako se na Balkanu hladimo v vročih poletnih dneh!

Na spletu je objavil dobri dve minuti dolg video posnetek, v katerem je pokazal različne tehnike, s katerimi se v vročih dneh hladijo prebivalci balkanskih držav.


Omco, Youtube
Kot ponavadi si je tudi tokrat privoščil prebivalce Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Hrvaške, Albanije, pozabil pa ni niti na Slovence.

Če so se ostali prebivalci na Balkanu posluževali bolj naravne ohladitve, pa smo Slovenci po mnenju Omča takšni, da raje posežemo po hlajenju s pomočjo klimatske naprave. Žal pa lahko ima tudi klimatska naprava negativne posledice.

Poglejte si, na kakšne način se v vročih poletnih dneh hladimo na Balkanu. Je Omčo iz Bosne in Hercegovine tudi tokrat zadel v polno?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Posnetek, ki ga morate videti: Tako je kuža igral družabno igro Jenga!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Sramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaVIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Posnetek, ki obkroža splet: Tako se je dežja v Avstraliji razveselil kmet!Voznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoOtt Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluSnežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!