SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...

Rusi imajo številne specialne enote, ki v državi in drugod po svetu skrbijo za red in mir. Večkrat se podajo na številne misije v tujini, veliko dela pa jih čaka tudi doma.

Tam se največkrat odzovejo na lov za nevarnimi storilci, enega izmed takih pa je v teh dneh posnela tudi kamera za nadzor prometa.

In če smo od ruskih specialcev vedno navajeni reda in discipline, tokrat v video posnetku ni bilo tako. Med intervencijo so se v še vedno zimskih razmerah podali na lov za storilcem, a jim je ta pred nosom pobegnil.

Skupina specialcev ga je lovila peš, voznik kombija pa je karavani sledil. Storilec je s svojim vozilom zapeljal skozi železna vrata in jih prebil, nato so za njim prispele specialne enote.

Pred železnimi vrati se je odvila prava drama, zaradi česar je storilec imel prosto pot pri pobegu. Vozilo specialnih enot se je zagozdilo, celotno nevšečnost pa so posnele kamere za nadzor prometa. Poglejte si, kakšna drama se je v teh dneh odvila na ulicah Rusije...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet