SMEH: Ko gre Slovenec na Hrvaško... To je pesem, ki danes obkroža Slovenijo!

Mnogi Slovenci se predvsem za poletni dopust odpravimo na sosedno Hrvaško. Številne destinacije so pri naših južnih sosedih namreč zelo priljubljene tudi med našimi državljani.

Prav zato so se na Radiu 1 danes odločili, da bodo pripravili prav posebno pesem, ki bi letos bila "himna" poletja.

Video posnetek so naslovili z besedami "Vse je dragu - Ko gre Slovenec na Hrvaško", v njem pa pripravili parodijo na uspešnico "Hulapalu" izvajalca Andreasa Gabalierja. Besedilo pesmi je mešano - zasledimo lahko tako slovenske besede, kot tudi besede v hrvaškem jeziku.

V besedilu prirejene pesmi se avtorji pritožujejo, da je na Hrvaški vse preveč drago, a kaj, ko se kljub temu njihovim krajem ne moremo upreti.

Prisluhnite čisto sveži parodiji Radia 1, s katero so danes nasmejali številne Slovence. Na koncu so predvajali še izjavo Predsednika Vlade Republike Slovenije Marjana Šarca, v kateri je moč slišati, da je vse samo hec.
0
Mira Protić
Pred 2 meseci
Super...vse je res....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!