SMEH: Konj s potezo nasmejal svet! Vsakič, ko ga kdo zajezdi, se dela mrtvega

V tem tednu je po spletu zaokrožil video posnetek, ob ogledu katerega smeha ne manjka.

Vso pozornost je v video posnetku obkrožil iznajdljivi konj. Vsakič, ko ga je kdo želel zajezditi, se je ta vrgel na tla, kot da so mu štete zadnje sekunde življenja.

Splet te dni obkrožajo zabavni prizori iz video posnetka pred vami, ob katerih je konj s svojim igranjem nasmejal mnoge ljubitelje živali. Ker ima dovolj nošenja jezdecev, je to jasno tudi pokazal. Celo pred kamerami!

Vedno, ko kdo sede na njegov hrbet, se konj vrže ena tla, tam pa zaigra svojo smrt.

Avtorji video posnetka so ob njem pripisali, da si ta konj za svojo predstavo brez dvoma zasluži Oskarja. Ko boste videli, kako se dela mrtvega, se boste z omenjeno trditvijo tudi sami strinjali!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Video dela na tem linku: https://www.youtube.com/watch?v=L3dC3Z8pf5U
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!