SMEH: Konj s potezo nasmejal svet! Vsakič, ko ga kdo zajezdi, se dela mrtvega

V tem tednu je po spletu zaokrožil video posnetek, ob ogledu katerega smeha ne manjka.

Vso pozornost je v video posnetku obkrožil iznajdljivi konj. Vsakič, ko ga je kdo želel zajezditi, se je ta vrgel na tla, kot da so mu štete zadnje sekunde življenja.

Splet te dni obkrožajo zabavni prizori iz video posnetka pred vami, ob katerih je konj s svojim igranjem nasmejal mnoge ljubitelje živali. Ker ima dovolj nošenja jezdecev, je to jasno tudi pokazal. Celo pred kamerami!

Vedno, ko kdo sede na njegov hrbet, se konj vrže ena tla, tam pa zaigra svojo smrt.

Avtorji video posnetka so ob njem pripisali, da si ta konj za svojo predstavo brez dvoma zasluži Oskarja. Ko boste videli, kako se dela mrtvega, se boste z omenjeno trditvijo tudi sami strinjali!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Video dela na tem linku: https://www.youtube.com/watch?v=L3dC3Z8pf5U
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15