SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!

Če se želite pošteno nasmejati, potem ste na prave mestu! Zagotovo se tudi sami strinjate z dejstvom, da nas domače živali s svojimi vragolijami in podvigi vedno znova nasmejijo.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je v preteklem letu nasmejal mnoge ljubitelje živali!

V njem je vso pozornost ukradel kuža pasme angleški bulterier, ki se nikakor ni mogel prebiti mimo železne ograje. Prihod na drugo stran bi moral biti povsem preprosto opravilo, saj je bila ograja deloma odprta.

Ker kuža nikakor ni našel izhoda iz pasti, mu je pri tem pomagal pasji prijatelj. Ko mu je pokazal pravo pot, je hitro sledilo neizmerno veselje.

Ko boste videli, za kakšno komedijo je poskrbel kuža v video posnetku, se boste prizorom zagotovo tudi sami iz srca nasmejali. Poglejte si, kako mu je pri tem pomagal pasji prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Pazi pazi, pas mađioničar..!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Deklica iz Slovenije obkroža državo: Tako je zapela slovensko pesem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMalček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!VIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!Kužku je rekla, da ne sme v bazen: To se je zgodilo, ko mu je odprla vrata!Opici senzacija na spletu: Poglej, kako sta se razveselili obiska babice!VIDEO: Na odru talenta do solz ganil sodnike: Slepi fant je dobil zlati gumb!