SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!

Če se želite pošteno nasmejati, potem ste na prave mestu! Zagotovo se tudi sami strinjate z dejstvom, da nas domače živali s svojimi vragolijami in podvigi vedno znova nasmejijo.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je v preteklem letu nasmejal mnoge ljubitelje živali!

V njem je vso pozornost ukradel kuža pasme angleški bulterier, ki se nikakor ni mogel prebiti mimo železne ograje. Prihod na drugo stran bi moral biti povsem preprosto opravilo, saj je bila ograja deloma odprta.

Ker kuža nikakor ni našel izhoda iz pasti, mu je pri tem pomagal pasji prijatelj. Ko mu je pokazal pravo pot, je hitro sledilo neizmerno veselje.

Ko boste videli, za kakšno komedijo je poskrbel kuža v video posnetku, se boste prizorom zagotovo tudi sami iz srca nasmejali. Poglejte si, kako mu je pri tem pomagal pasji prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Pazi pazi, pas mađioničar..!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!