SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!

Če se želite pošteno nasmejati, potem ste na prave mestu! Zagotovo se tudi sami strinjate z dejstvom, da nas domače živali s svojimi vragolijami in podvigi vedno znova nasmejijo.

Tako je bilo tudi v video posnetku, ki je v preteklem letu nasmejal mnoge ljubitelje živali!

V njem je vso pozornost ukradel kuža pasme angleški bulterier, ki se nikakor ni mogel prebiti mimo železne ograje. Prihod na drugo stran bi moral biti povsem preprosto opravilo, saj je bila ograja deloma odprta.

Ker kuža nikakor ni našel izhoda iz pasti, mu je pri tem pomagal pasji prijatelj. Ko mu je pokazal pravo pot, je hitro sledilo neizmerno veselje.

Ko boste videli, za kakšno komedijo je poskrbel kuža v video posnetku, se boste prizorom zagotovo tudi sami iz srca nasmejali. Poglejte si, kako mu je pri tem pomagal pasji prijatelj!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Pazi pazi, pas mađioničar..!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoNašli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuRibič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu Švedske