SMEH: Lastnik se je oblekel v volka: Tako sta se odzvala njegova haskija!

Splet je v teden dni nazaj obkrožil simpatičen video posnetek, v katerem sta vso pozornost ukradla simpatična haskija skupaj z njunim lastnikom.

Slednji se je preoblekel v kostum volka, nato pa na kamero posnel reakcijo obeh kužkov, ko sta ga prvič zagledala!

Na Youtube kanalu "My Mountain Husky", na katerem lastnik objavlja video posnetke svojih dveh kužkov, je te dni pristal video posnetek, ki je prava senzacija na spletu. Do danes je nabral že zajetnih 13 milijonov ogledov!


My Mountain Husky, Youtube
Ker je Noč čarovnic pred vrati, je lastnika zanimalo, kako bosta kuža Sky in psička Kakoa reagirala na njegovo novo masko volka, ki jo je kupil v trgovini.

Po odzivu kužkov se je lastnik z njima še zabaval, prizori pa so v hipu obkrožili svet in navdušili mnoge. Ko boste videli reakcijo obeh kužkov, se boste prizorom iz video posnetka tudi sami iz srca nasmejali!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Pesa sta že vedela, "koliko je ura"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaMucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVoznik avtobusa mislil, da je samVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaLetala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiSMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Klemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceSosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!