SMEH: Lastnik se je oblekel v volka: Tako sta se odzvala njegova haskija!

Splet je v teden dni nazaj obkrožil simpatičen video posnetek, v katerem sta vso pozornost ukradla simpatična haskija skupaj z njunim lastnikom.

Slednji se je preoblekel v kostum volka, nato pa na kamero posnel reakcijo obeh kužkov, ko sta ga prvič zagledala!

Na Youtube kanalu "My Mountain Husky", na katerem lastnik objavlja video posnetke svojih dveh kužkov, je te dni pristal video posnetek, ki je prava senzacija na spletu. Do danes je nabral že zajetnih 13 milijonov ogledov!


My Mountain Husky, Youtube
Ker je Noč čarovnic pred vrati, je lastnika zanimalo, kako bosta kuža Sky in psička Kakoa reagirala na njegovo novo masko volka, ki jo je kupil v trgovini.

Po odzivu kužkov se je lastnik z njima še zabaval, prizori pa so v hipu obkrožili svet in navdušili mnoge. Ko boste videli reakcijo obeh kužkov, se boste prizorom iz video posnetka tudi sami iz srca nasmejali!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Pesa sta že vedela, "koliko je ura"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiHarpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeKužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciSredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilMali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!VIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!