SMEH: Malo deklico je na cesti ustavil policist! Njegovo dejanje obkroža svet

Ko na cesti za seboj zagledamo policiste, nas mnoge hitro zmrazi, četudi se zavedamo, da nismo storili nobenega prekrška.

Modri angeli nas lahko namreč na vsakem koraku zaustavijo, ob takšnih prizorih pa se vozniki zavedamo, da bomo po vsej verjetnosti kaznovani.

Te dni je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem je eden izmed policistov ukradel vso pozornost. Chelle Elizabeth iz kraja Orlando na Floridi je na kamero posnela prizor, ko je njeno malo hčerko na majhnem avtomobilčku ustavil policist.

Mala deklica je z navdušenjem opazovala policista in modre luči na policijskem vozilu za njo, nato je do nje pristopil policist. Prosil jo je, naj mu pokaže vozniško dovoljenje, prometno dovoljenje in potrdilo o zavarovanju.

Deklica se je ob njegovih zahtevah le nagajivo smejala, kmalu zatem pa je policist popustil in ji zaželel srečno nadaljevanje vožnje! Bravo policistu za takšen simpatičen postopek...

0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Inscenirano. Policaj se ne bi tako obnašal, če ga ne bi snemali...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Težave nove generacije, rojene po letu 1984: Ta posnetek si mora pogledati vsak!VIDEO: 90-letna babica s harmoniko navdušila Slovence: Tako je zaigrala na domačiji!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Tako izgleda kuhanje na ladji, ko pluje v razburkanem morjuVIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Psička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Voznik avtobusa z vrati priprl šolarja: Vlekel ga je 45 metrov!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!VIDEO: Oče ob nastopu hčerke ukradel vso pozornost: To je počel na stadionu!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!