SMEH: Malo deklico je na cesti ustavil policist! Njegovo dejanje obkroža svet

Ko na cesti za seboj zagledamo policiste, nas mnoge hitro zmrazi, četudi se zavedamo, da nismo storili nobenega prekrška.

Modri angeli nas lahko namreč na vsakem koraku zaustavijo, ob takšnih prizorih pa se vozniki zavedamo, da bomo po vsej verjetnosti kaznovani.

Te dni je na spletu pristal prav poseben video posnetek, v katerem je eden izmed policistov ukradel vso pozornost. Chelle Elizabeth iz kraja Orlando na Floridi je na kamero posnela prizor, ko je njeno malo hčerko na majhnem avtomobilčku ustavil policist.

Mala deklica je z navdušenjem opazovala policista in modre luči na policijskem vozilu za njo, nato je do nje pristopil policist. Prosil jo je, naj mu pokaže vozniško dovoljenje, prometno dovoljenje in potrdilo o zavarovanju.

Deklica se je ob njegovih zahtevah le nagajivo smejala, kmalu zatem pa je policist popustil in ji zaželel srečno nadaljevanje vožnje! Bravo policistu za takšen simpatičen postopek...

0
JeklenaPest
Pred 30 tedni
Inscenirano. Policaj se ne bi tako obnašal, če ga ne bi snemali...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!