SMEH: Melaniji Trump v Sevnici postavili kip! Ne boste verjeli, kako izgleda

Melania Trump, ameriška prva dama in žena predsednika Donalda Trumpa, je te dni v Sloveniji dobila prav poseben kip. Izdelal ga je ameriški umetnik Brad Downey, lesen kip pa stoji v Rožnem, naselju v bližini Sevnice.

Podoba kipa je v teh dneh presenetila mnoge, saj v resnici prav nič ne spominja na našo Melanio. A tudi to je čar umetnosti in umetniških del!

Downey je lesen kip Melanie postavil na drevesni štor, slavnostno odprtje pa je napovedano za današnji dan. Gre za prvo javno skulpturo ameriške prve dame, ta pa nosi naslov Melania, 2019.


Svet, Facebook
Lesen kip je izdelan v naravni velikosti, v Galeriji Vžigalica pa so zapisali, da "uteleša prvo damo, ki prek hriba v daljavi pozdravlja svoj rodni kraj, Sevnico".

Kip Melanie Trump že privablja številne obiskovalce, mnogi pa so prepričani, da je to žalitev za prvo damo, pa tudi mnoge Slovence. Kakšen komentar imaš ti?
0
Franci Sigmund
Pred 2 meseci
Sedaj ko smo slovenci izgubili primat prve postavitve kipa Melaniji Trump prve dame ZDA, ostane le še tekma, kdo bo investiral v še večjega, v realističnem slogu iz marmorja ali brona.

Vse želje ustvarjalcu, izdelovalcu za veliki met in kick start v nova naročila z vsega sveta. Z malo sreče postane eden izmed redkih slovencev, ki bi deloval v tej sferi :) globalno. Publiciteta v najvidnejših mainstream medijih mu lahko le koristi (informacija o njegovem delu se širi po zemeljski obli). Nekateri tisoče evrov plačujejo, da so vsaj omenjeni nekje...
Ob enem tako obstoji tudi več možnosti ogleda upodobitev različnih osebnosti po svetu izpod ustvarjalčeve motorke...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!