SMEH: Melaniji Trump v Sevnici postavili kip! Ne boste verjeli, kako izgleda

Melania Trump, ameriška prva dama in žena predsednika Donalda Trumpa, je te dni v Sloveniji dobila prav poseben kip. Izdelal ga je ameriški umetnik Brad Downey, lesen kip pa stoji v Rožnem, naselju v bližini Sevnice.

Podoba kipa je v teh dneh presenetila mnoge, saj v resnici prav nič ne spominja na našo Melanio. A tudi to je čar umetnosti in umetniških del!

Downey je lesen kip Melanie postavil na drevesni štor, slavnostno odprtje pa je napovedano za današnji dan. Gre za prvo javno skulpturo ameriške prve dame, ta pa nosi naslov Melania, 2019.


Svet, Facebook
Lesen kip je izdelan v naravni velikosti, v Galeriji Vžigalica pa so zapisali, da "uteleša prvo damo, ki prek hriba v daljavi pozdravlja svoj rodni kraj, Sevnico".

Kip Melanie Trump že privablja številne obiskovalce, mnogi pa so prepričani, da je to žalitev za prvo damo, pa tudi mnoge Slovence. Kakšen komentar imaš ti?
0
Franci Sigmund
Pred 2 meseci
Sedaj ko smo slovenci izgubili primat prve postavitve kipa Melaniji Trump prve dame ZDA, ostane le še tekma, kdo bo investiral v še večjega, v realističnem slogu iz marmorja ali brona.

Vse želje ustvarjalcu, izdelovalcu za veliki met in kick start v nova naročila z vsega sveta. Z malo sreče postane eden izmed redkih slovencev, ki bi deloval v tej sferi :) globalno. Publiciteta v najvidnejših mainstream medijih mu lahko le koristi (informacija o njegovem delu se širi po zemeljski obli). Nekateri tisoče evrov plačujejo, da so vsaj omenjeni nekje...
Ob enem tako obstoji tudi več možnosti ogleda upodobitev različnih osebnosti po svetu izpod ustvarjalčeve motorke...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"