SMEH: Melaniji Trump v Sevnici postavili kip! Ne boste verjeli, kako izgleda

Melania Trump, ameriška prva dama in žena predsednika Donalda Trumpa, je te dni v Sloveniji dobila prav poseben kip. Izdelal ga je ameriški umetnik Brad Downey, lesen kip pa stoji v Rožnem, naselju v bližini Sevnice.

Podoba kipa je v teh dneh presenetila mnoge, saj v resnici prav nič ne spominja na našo Melanio. A tudi to je čar umetnosti in umetniških del!

Downey je lesen kip Melanie postavil na drevesni štor, slavnostno odprtje pa je napovedano za današnji dan. Gre za prvo javno skulpturo ameriške prve dame, ta pa nosi naslov Melania, 2019.


Svet, Facebook
Lesen kip je izdelan v naravni velikosti, v Galeriji Vžigalica pa so zapisali, da "uteleša prvo damo, ki prek hriba v daljavi pozdravlja svoj rodni kraj, Sevnico".

Kip Melanie Trump že privablja številne obiskovalce, mnogi pa so prepričani, da je to žalitev za prvo damo, pa tudi mnoge Slovence. Kakšen komentar imaš ti?
0
Franci Sigmund
Pred 10 tedni
Sedaj ko smo slovenci izgubili primat prve postavitve kipa Melaniji Trump prve dame ZDA, ostane le še tekma, kdo bo investiral v še večjega, v realističnem slogu iz marmorja ali brona.

Vse želje ustvarjalcu, izdelovalcu za veliki met in kick start v nova naročila z vsega sveta. Z malo sreče postane eden izmed redkih slovencev, ki bi deloval v tej sferi :) globalno. Publiciteta v najvidnejših mainstream medijih mu lahko le koristi (informacija o njegovem delu se širi po zemeljski obli). Nekateri tisoče evrov plačujejo, da so vsaj omenjeni nekje...
Ob enem tako obstoji tudi več možnosti ogleda upodobitev različnih osebnosti po svetu izpod ustvarjalčeve motorke...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!