SMEH: Melaniji Trump v Sevnici postavili kip! Ne boste verjeli, kako izgleda

Melania Trump, ameriška prva dama in žena predsednika Donalda Trumpa, je te dni v Sloveniji dobila prav poseben kip. Izdelal ga je ameriški umetnik Brad Downey, lesen kip pa stoji v Rožnem, naselju v bližini Sevnice.

Podoba kipa je v teh dneh presenetila mnoge, saj v resnici prav nič ne spominja na našo Melanio. A tudi to je čar umetnosti in umetniških del!

Downey je lesen kip Melanie postavil na drevesni štor, slavnostno odprtje pa je napovedano za današnji dan. Gre za prvo javno skulpturo ameriške prve dame, ta pa nosi naslov Melania, 2019.


Svet, Facebook
Lesen kip je izdelan v naravni velikosti, v Galeriji Vžigalica pa so zapisali, da "uteleša prvo damo, ki prek hriba v daljavi pozdravlja svoj rodni kraj, Sevnico".

Kip Melanie Trump že privablja številne obiskovalce, mnogi pa so prepričani, da je to žalitev za prvo damo, pa tudi mnoge Slovence. Kakšen komentar imaš ti?
0
Franci Sigmund
Pred 3 meseci
Sedaj ko smo slovenci izgubili primat prve postavitve kipa Melaniji Trump prve dame ZDA, ostane le še tekma, kdo bo investiral v še večjega, v realističnem slogu iz marmorja ali brona.

Vse želje ustvarjalcu, izdelovalcu za veliki met in kick start v nova naročila z vsega sveta. Z malo sreče postane eden izmed redkih slovencev, ki bi deloval v tej sferi :) globalno. Publiciteta v najvidnejših mainstream medijih mu lahko le koristi (informacija o njegovem delu se širi po zemeljski obli). Nekateri tisoče evrov plačujejo, da so vsaj omenjeni nekje...
Ob enem tako obstoji tudi več možnosti ogleda upodobitev različnih osebnosti po svetu izpod ustvarjalčeve motorke...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Ribič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuPes se je pretvarjal, da je mrtev: Poglej, kako je prestrašil lastnika!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Voznik bežal pred policisti: Z vozilom je kar skočil na avtocesto!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu ŠvedskeNa papir je narisal zlato kroglo: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Lastnik je pozdravil svoja kužka: Domov sta pripeljala posebno bitje!Kuža je tacal po poplavljenem pomolu, nato je padel v vodo