SMEH: Na gradbišče je prišel inšpektor! Tako se je osmešil pred celim svetom...

Preteklo leto je na spletu pristal prav poseben video posnetek, zaradi katerega si je inšpektor nakopal dozo sramote. Prispel je na gradbišče, tam pa svojih oblačil očitno ni hotel umazati.

Namesto, da bi se do stavbe na drugi strani gradbišča odpravil peš, je stopil na poseben električni dvokolesnik. In tu se je drama šele dobro začela!

Eden izmed delavcev je na kamero posnel celoten prihod inšpektorja, rezultat pa je bila doza smeha. Ker se inšpektor ni hotel umazati, je okoli 20 metrov poti opravil s pomočjo električnega dvokolesnika.

A stvari so se zapletle že na začetku, po zaslugi video posnetka pa si je inšpektor s svojo potezo prislužil številne šale na svoj račun.

Z električnim vozilom je zapeljal čez kup zemlje, kjer je izgubil nadzor. Padel je na tla, o čistih oblačilih pa je lahko zgolj še sanjal. Poglejte si, kakšno lekcijo je inšpektor dobil zahvaljujoč svoji lenobi...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!