SMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!

Ko se je John Irvin vračal s počitnic v Franciji v svoj rodni kraj Glasgow, je na letališču v Nici doživel neprijetno presenečenje.

Njegov kovček je bil pretežak za skoraj 8 kilogramov, uslužbenci pa so mu kot doplačilo zaračunali 100 evrov. Znesek se mu je zdel previsok, zato je stvari vzel v svoje roke!

Na letališču je odprl svoj kovček, nato pa nase začel oblačiti številne majice s kratkimi in dolgimi rokavi, četudi je bilo takrat na Azurni obali okoli 30 stopinj Celzija.

Prizore je na mobilni telefon posnel njegov sin, video posnetek pa objavil na spletu.

Ko je nase nadel 8 kilogramov viška, so ga med kontrolo ustavili še varnostniki. Ti so namreč mislili, da želi pod oblačili kaj pretihotapiti. Kljub dodatnim pregledom in znojenju pa je iznajdljivi Škot na koncu vendarle prihranil 100 evrov!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Njega ne bo nihče jebal...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!